Follow us

Είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο και χρειάζεσαι νέο σύνολο ASAP; Βρήκαμε το ιδανικό στη Mango

Πώς θα δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο για καλοκαιρινό γάμο χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

MissBloom TEAM
kalesmeni se gamo Splash News / Ideal Image

Είναι κάτι που έχει τύχει σε κάθε γυναίκα. Μπορεί να ήρθε η πρόσκληση τελευταία στιγμή, μπορεί να ξέχασες πως είχες το εν λόγω κάλεσμα, μπορεί να υπολόγιζες πως θα φορέσεις κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι ένα. Είσαι καλεσμένη σε κάποιο επίσημο event και χρειάζεσαι άμεσα νέο look. Λίγο πριν υποδεχτούμε μάλιστα τη νέα σεζόν, ένα τέτοιο κάλεσμα θα μπορούσε να είναι ένας καλοκαιρινός γάμος. Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να δημιουργήσεις ένα κομψό outfit, συνδυάσαμε τρία items από τη νέα συλλογή της Mango και σου τα προτείνουμε.

Πιο συγκεκριμένα, στη νέα συλλογή του brand πρόκειται να βρεις μεγάλη ποικιλία από αέρινα φορέματα, που είναι ιδανικά για επίσημες περιστάσεις όπως το κάλεσμα σε γάμο ή βάφτιση. Μονόχρωμα ή εμπριμέ, σε loose ή πιο εφαρμοστή γραμμή, οι επιλογές είναι πολλές, ώστε να αποκτήσεις το ιδανικό σχέδιο ανάλογα με το στιλ σου. Εμείς επιλέξαμε ένα αέρινο φόρεμα με πλισέ φούστα στις αποχρώσεις του ροζ, του λιλά και του πορτοκαλί που θυμίζουν ηλιοβασίλεμα. Προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία επίσης χρυσή τσάντα.

Εάν υπάρχει μία συμβουλή που έχουμε να σου προτείνουμε είναι να επενδύσεις σε ένα φόρεμα που πρόκειται να φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις, όχι απαραίτητα σε κάποιον γάμο, κάνοντας διαφορετικό styling. Για παράδειγμα, το εν λόγω φόρεμα από τη Mango μπορείς να το συνδυάσεις με flat σανδάλια για μία βραδινή έξοδο είτε στην πόλη είτε στο νησί. Κάπως έτσι, εμπλουτίζεις τη γκαρνταρόμπα σου με κομμάτια που δεν προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για συγκεκριμένες περιστάσεις.

Get the Look

Είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο και χρειάζεσαι νέο σύνολο ASAP; Βρήκαμε το ιδανικό στη Mango
Φόρεμα με τύπωμα και κόμπο Mango

Θα το βρεις εδώ.

Πέδιλα με λουριά και τακούνι Mango
Πέδιλα με λουριά και τακούνι Mango

Θα το βρεις εδώ.

Τσάντα φάκελος μεταλιζέ Mango
Τσάντα φάκελος μεταλιζέ Mango

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ