Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε το μαγιό που μπορείς να φορέσεις όποιο κι αν είναι το στιλ σου

Το μαγιό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και κάθε στιλ

Η Ραφαέλα Ψαρρού φόρεσε το μαγιό που μπορείς να φορέσεις όποιο κι αν είναι το στιλ σου Instagram

Η εποχή όπου κοιτάζουμε προσεκτικά οποιαδήποτε ιδέα μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στο να ανακαλύψουμε ποιο μαγιό, ανάμεσα στις πολλές επιλογές, ταιριάζει καλύτερα με το γούστο και την αισθητική μας, έχει επιτέλους φτάσει. Οι επιλογές είναι ποικίλες τόσο στα χρώματα όσο και στα σχέδια, τις γραμμές αλλά και τα υλικά από τα οποία το μαγιό μας θα είναι κατασκευασμένο δίνοντας μας έτσι εναλλακτικές για διαφορετικά beachwear looks για τις βουτιές μας στις καλοκαιρινές μας διακοπές αλλά και στις εξορμήσεις σε παραλίες και πισίνες που μπορούμε να κάνουμε με κάθε ευκαιρία.

Κάθε καλοκαίρι η ποικιλία στα αγαπημένα μας καλοκαιρινά μαγιό αλλάζει καθώς πέρα από τα αγαπημένα διαχρονικά σχέδια και γραμμές, προστίθεται και νέα γκάμα προϊόντων που απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να υιοθετήσουν την εκάστοτε τάση της σεζόν που ταιριάζει στο στιλ και την αισθητική τους. Όπως αυτό ισχύει για τα κομμάτια των outerwear looks μας, έτσι ισχύει και για τα κομμάτια που επιλέγουμε για την παραλία όπως τα μαγιό αλλά και τα κομμάτια που αποτελούν το beachwear look μας.

Ακριβώς όμως όπως τα και τα κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας απευθύνονται σε κάθε γυναίκα όποιο κι αν είναι το στιλ της, λόγω των κλασικών γραμμών και των διαχρονικών χρωμάτων, έτσι και στα μαγιό υπάρχει μία αντίστοιχη "timeless" κατηγορία που δεν επηρεάζεται όποιες κι αν είναι οι τάσεις. Ένα μαγιό που θα μπορούσε να φορέσει με άνεση και αυτοπεποίθηση η κάθε γυναίκα είναι αυτό που έχουμε παρατηρήσει να επιλέγει η Ραφαέλα Ψαρρού στις πρώτες της βουτιές.

Συγκεκριμένα, η Ραφαέλα Ψαρρού επέλεξε να φορέσει ένα μπικίνι μαύρου χρώματος το οποίο αποτελείται από balconette top το οποίο προσδίδει θηλυκότητα και ένα κλασικό στοιχείο. Το bottom μέρος του μαγιό της είναι ένα slip με ψηλό κόψιμο.

Δες την εμφάνισή της


Ελαφρώς Ενισχυμένο Balconette Σουτιέν Μαγιό Indonesia, Calzedonia

Δετό Brazillian Σλιπ Μαγιό Indonesia, Calzedonia

Ενισχυμένο Σουτιέν Μπικίνι Balconette Ανακυκλωμένο με Σούρες, Tezenis

Σλιπ Μπικίνι με Ψηλό Κόψιμο και Ανακυκλωμένο Microfiber, Tezenis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ