Follow us

Πώς θα είσαι French Riviera chic | 6 tips από τις εμφανίσεις στις Κάννες

Οι διάσημες στο Φεστιβάλ των Καννών υιοθετούν το French Riviera στιλ.

Πώς θα είσαι French Riviera chic | 6 tips από τις εμφανίσεις στις Κάννες Splash News / Ideal Images

Το 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών διεξάγεται αυτή την περίοδο στον γαλλικό νότο και οι Κάννες έχουν γεμίσει από celebrities. Παράλληλα με τις επίσημες πρεμιέρες των ταινιών και τις καθημερινές προβολές, λαμβάνουν χώρα πολλά events από λαμπερά gala μέχρι events στην παραλία στη διάρκεια της ημέρας, ενώ στις ελεύθερες ώρες τους οι σταρ - καλεσμένοι σεργιανίζουν στην Κρουαζέτ και χαρίζουν χαλαρές πόζες στους φωτογράφους. Οι off-duty εμφανίσεις τους, αυτές δηλαδή που δεν έχουν να κάνουν με τα red carpet looks, προσφέρουν έμπνευση για το καλοκαιρινό ντύσιμο και συμβουλές για να υιοθετήσουμε το French Riviera style - που αντλεί την καταγωγή του από τον παραθεριστικό νότο της Γαλλίας, θέρετρο για πολλά χρόνια της αριστοκρατίας της Ευρώπης και από το 1946 τόπος διεξαγωγής του διεθνούς Φεστιβάλ Καννών.

Οι διάσημες καλεσμένες, λοιπόν, έχουν φροντίσει το στιλ τους να είναι εναρμονισμένο με την περίσταση και από τα looks τους αντλούμε την έμπνευση για το πώς θα είμαστε French Riviera chic αυτό το καλοκαίρι:

1. Μ' ένα πλεκτό φόρεμα
Η Selena Gomez ταξίδεψε στις Κάννες για την πρεμιέρα της ταινίας "Emilia Pérez" στην οποία πρωταγωνιστεί. Το λευκό πλεκτό peplum μίνι φόρεμα από τη συλλογή Self-Portrait που συνδύασε σε μια off-duty περίσταση με τις Viv’ Canard slingback γόβες του Roger Vivier, τη Midi Mayfair τσάντα σε raffia του Aspinal και γυαλιά ηλίου Etnia Barcelona, αλλά και χρυσά σκουλαρίκια κρεμαστά της σχεδιάστριας Jennifer Meyer, της εξασφάλισε ένα αριστοκρατικό και ρομαντικό στιλ που αποπνέει αέρα "Old Hollywood".

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ