Follow us

Τα σύνολα των fashionistas που θα σου προσφέρουν το fashion inspo που χρειάζεσαι το Σαββατοκύριακο

Τα σύνολα που θα σε εμπνεύσουν για τις εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου

Τα σύνολα των fashionistas που θα σου προσφέρουν το fashion inspo που χρειάζεσαι το Σαββατοκύριακο Splash News / Ideal Images

Οι περισσότερες από εμάς επιθυμούμε να μην δυσκολευόμαστε ιδιαίτερα όταν δημιουργούμε τα καθημερινά looks μας και να προτιμάμε απλά και όχι "δύσκολα" σύνολα. Ακόμη κι αν μας χαροποιεί η διαδικασία δημιουργίας κομψών και stylish outfits υπάρχουν κάποιες μέρες όπου οι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορούν να μετατρέψουν αυτή τη διαδικασία αγχωτική αλλά και λόγω αυτού να δημιουργήσουμε σύνολα τα οποία δεν μας εμπνέουν και δεν μας εκφράζουν.

Το Σαββατοκύριακο είναι μία ανάσα μακριά και οι περισσότερες από εμάς θα βρούμε κάποιον τρόπο για να αξιοποιήσουμε τις ημέρες αυτές ότι κι αν κάνουμε. Στον ελεύθερο χρόνο μας, όταν επιλέγουμε να τον αφιερώσουμε στον εαυτό μας, επιθυμούμε να αισθανόμαστε η καλύτερη εκδοχή μας έτσι και να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση. Για το fashion inspo που χρειαζόμαστε για κομψά και stylish looks για το Σαββατοκύριακο (αλλά και για κάθε ημέρα), στραφήκαμε στις ενημερωμένες fashion lovers των οποίων το στιλ μας προσφέρει την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να εκμεταλλευτούμε τα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας με τον πιο stylish τρόπο.

Τα looks που μας χάρισαν έμπνευση

Maxi μαύρο φόρεμα


Twin set


Λευκό tank top + μαύρο παντελόνι + σανδάλια


Mini φόρεμα + sneakers


Λευκό φόρεμα + ballet flats + cardigan


Παντελόνα + αμάνικο cardigan + σανδάλια


Λινό set + slides

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ