Follow us

Η νέα συλλογή μαγιό του brand Ekaterini. V | Η κολεξιόν που θα μας χαρίσει τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές ημέρες μας

Με πίστη στην αυθεντικότητα και τη δημιουργία, η Ekaterini V. διατηρεί τον απόλυτα "made in Greece" χαρακτήρα της, τόσο στους ανθρώπους της όσο και στα σχέδιά της

MissBloom TEAM
Ekaterini.V

Η 8η κατά σειρά συλλογή της EKATERINI V. Swimwear "a day at the beach” υποδέχεται το καλοκαίρι του 2024 με νέα χρώματα και σχέδια, γεωμετρικές γραμμές και έντονες αντιθέσεις.

Η νέα συλλογή μαγιό του brand Ekaterini. V | Η κολεξιόν που θα μας χαρίσει τις πιο ανέμελες καλοκαιρινές ημέρες μας
Ekaterini.V

Με γνώμονα το ανέφελο ελληνικό καλοκαίρι jacquard υφάσματα, έντονα prints, κλασικές γραμμές και χειροποίητες λεπτομέρειες υπόσχονται να συνοδεύσουν επάξια τις πιο ανέμελες και ηλιόλουστες καλοκαιρινές ημέρες.

Ekaterini.V
Ekaterini.V

Με πίστη στην αυθεντικότητα και τη δημιουργία η EKATERINI V. διατηρεί τον απόλυτα ελληνικό της χαρακτήρα – "made in Greece” – τόσο στους ανθρώπους της όσο και στα σχέδιά της. Παράγοντας με ιδία μέσα στην Ελλάδα, όπως και σε όλες τις προηγούμενες συλλογές, εξασφαλίζεται άριστο αποτέλεσμα στο σχεδιασμό και την παραγωγή.

Ekaterini.V
Ekaterini.V

Άριστα υλικά, λεπτομέρειες ραμμένες στο χέρι και υφάσματα υψηλής ποιότητας, φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά αλλά και υπό συνθήκες παραγωγής σεβόμενες στο έπακρο το περιβάλλον με σκοπό τη μείωση της ενέργειας, της χρήσης νερού και της εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

Ekaterini.V
Ekaterini.V

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στην κατασκευή του γυναικείου μαγιό προσδίδουν στο "made in Greece” την πραγματική του διάσταση.

Ekaterini.V

Με οδηγό πάντα την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος, την ανάδειξή της και έμπνευση τα ελληνικά χρώματα, τις γήινες αποχρώσεις, τις φυσικές αντιθέσεις και τις αντιθέσεις των τάσεων η S/S Collection ’24 φιλοδοξεί να παραμείνει ψηλά στις γυναικείες προτιμήσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ