Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Πώς κατάφερε να μετατρέψει το total black look της σε ιδανικό για αυτή την εποχή

Το total black look with a twist που θέλουμε να υιοθετήσουμε

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη | Πώς κατάφερε να μετατρέψει το total black look της σε ιδανικό για αυτή την εποχή Instagram

Παρόλο που οι περισσότερες από εμάς έχουμε ταυτισμένες τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις με τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας, το μαύρο χρώμα θα μπορούσαμε να πούμε πως ανήκει σε μία διαφορετική κατηγορία. Το κλασικό, διαχρονικό και απόλυτα κολακευτικό σε όποιο κομμάτι κι αν το επιλέξουμε, μαύρο χρώμα, είναι ένας σύμμαχος της γκαρνταρόμπας μας και του ασφαλούς και πάντοτε κομψού styling.

Ακόμη και την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι μας είναι δύσκολο να αποχωριστούμε το μαύρο χρώμα από τις εμφανίσεις μας. Μπορεί να το περιορίζουμε ή να δημιουργούμε styling combos δίνοντας του μία ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή πινελιά έτσι ώστε να μπορούμε να το επιλέγουμε σε περιστάσεις κάθε εποχή του χρόνου. Για να δημιουργήσουμε ένα ισορροπημένο και στιλιστικά αρμονικό look που δεν φαίνεται out of season με ρούχα σε μαύρο χρώμα, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ισορροπία επιλέγοντας να ολοκληρώσουμε το σύνολο μας με κομμάτια ή αξεσουάρ που θα έχουν ένα spring ή summer mood.

Ακριβώς αυτό το styling combo επέλεξε και η Βάσω Λασκαράκη σε πρόσφατη εμφάνιση της όπου δημιούργησε ένα ενδιαφέρον total black look απόλυτα εναρμονισμένο με την εποχή που διανύουμε. Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι το οποίο συνδύασε με μαύρο top και ολοκλήρωσε το look της με ένα ανοιχτόχρωμο denim jacket.

Δες την εμφάνισή της


Denim jackets to get the look

Τζιν τζάκετ σε γραμμή Girlfriend, Marks & Spencer

Τζιν μπουφάν με βάτες, H&M

Cropped denim jacket TRF, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ