Follow us

Η Kendall Jenner με το bikini που θα φορέσουν οι πιο ενημερωμένες fashionistas

Το bikini που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα με κάθε είδους στιλ και σωματότυπο

MissBloom TEAM
Kendall Jenner Calzedonia Courtesy of Calzedonia

Κάθε καλοκαίρι περιμένουμε με ανυπομονησία τα νέα κομμάτια που θα εντάξουμε στην γκαρνταρόμπα μας όπως και τα νέα μαγιό τα οποία θα μας χαρίσουν στιλ και άνεση στις πιο ανέμελες καλοκαιρινές στιγμές μας, δηλαδή στην παραλία και στις βουτιές που πρόκειται να κάνουμε. Εάν αναζητάς κι εσύ το ιδανικό μαγιό για τον σωματότυπο σου αλλά και για το στιλ σου, τότε το νέο μαγιό bikini της Calzedonia, που είδαμε να φοράει η Kendall Jenner, ambassador και πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand, είναι αυτό που αναζητάς.

Το bikini της Kendall Jenner που ξεχωρίσαμε είναι από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Calzedonia που έκανε launch πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα το διάσημο μοντέλο επέλεξε το stylish και ταυτόχρονα διαχρονικό τριγωνικό bikini, που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους, σε πράσινη απόχρωση, μία απόχρωση που επίσης ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, ανοιχτόχρωμη ή σκουρόχρωμη.

Το τριγωνικό σουτιέν με σούρες δεν έχει μπανέλα ενώ διαθέτει αφαιρούμενη ενίσχυση για να προσαρμοστεί στις ανάγκες της κάθε γυναίκας. Το κλασικό bikini μπορείς να το βρεις σε συνολικά 4 αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ και το γούστο σου.


Το bikini της Kendall Jenner από την Calzedonia

Τρίγωνο Σουτιέν Μαγιό με Αφαιρούμενη Ενίσχυση Shiny Satin, Calzedonia

Μπραζίλιαν Σλιπ Μαγιό με Κορδόνια Shiny Satin, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ