Follow us

Τα γυαλιά ηλίου με τα οποία θα δείχνεις cool chic όπως οι Γαλλίδες

Η γαλλική κομψότητα και το fun στοιχείο της συλλογής Longchamp Eyewear Spring/Summer 2024.

Τα γυαλιά ηλίου με τα οποία θα δείχνει cool chic όπως οι Γαλλίδες Courtesy of Longchamp

Ο τρόπος που ντύνονται οι Γαλλίδες έχει γίνει αντικείμενο μελέτης και σπουδής. Κάθε γυναίκα που θέλει να είναι κομψή, θα αναζητήσει στο στιλ τους τα μυστικά που θα της εξασφαλίσουν την ανεπιτήδευτη προσέγγιση και το αυθεντικό coolness του french chic. Ένα απ' αυτά τα μυστικά βρίσκεται στα αξεσουάρ που επιλέγουν οι Γαλλίδες για να ολοκληρώσουν τα outfits τους και να βάλουν τις πινελιές που θα τις κάνουν να δείχνουν ξεχωριστές και ενημερωμένες. Οι τσάντες που κρατούν, τα παπούτσια που φορούν, τα καπέλα με τα οποία ολοκληρώνουν τα σύνολα τους, τα υπέροχα μεταξωτά μαντήλια και φυσικά, τα γυαλιά ηλίου δεν απουσιάζουν ποτέ από την γκαρνταρόμπα μιας Γαλλίδας. Ειδικά, όταν όλα αυτά έχουν την υπογραφή φημισμένων γαλλικών οίκων.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου της Longchamp

O οίκος Longchamp είναι συνώνυμος της αυθεντικής γαλλικής κομψότητας και η eyewear συλλογή του για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2024 έρχεται να μας υπενθυμίσει τη σημασία του bold στοιχείου στις εμφανίσεις μας. Τολμηρά σχήματα, σύγχρονο design και έντονα χρώματα υπόσχονται να σου εξασφαλίσουν ένα modern chic αποτέλεσμα σε ό,τι κι αν φορέσεις!

To μοντέλο που ξεχωρίζει από την Longchamp Eyewear Spring/Summer 2024 είναι τα γυαλιά ηλίου που κατασκευάζονται από ρητίνη φυτικής προέλευσης και διαθέτουν φακούς Tritan Renew. Το στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος ολοκληρώνεται με φαρδείς κροτάφους με το λογότυπο της Longchamp, οι οποίοι καταλήγουν σε λεπτές άκρες, ενώ μια γραμμή χρωματικής αντίθεσης τρέχει κατά μήκος των άκρων του σκελετού. Πέρα από τον εκπληκτικά σύγχρονο σχεδιασμό τους, εξίσου μοναδική είναι η χρωματική παλέτα, που περιλαμβάνει συναρπαστικές αποχρώσεις όπως το μελί, μαύρο, ιβουάρ, μοβ και κόκκινο.

Διάβασε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ