Follow us

Πώς θα οργανώσεις ένα decluttering ρούχων στη βεράντα σου

Φέρε τη μόδα στη βεράντα ή τον κήπο σου με σύμμαχο την Urban Kipos της Praktiker.

βγενοπούλου Βασίλης Μαντάς

Για να ξεκινήσεις την οποιαδήποτε ανανέωση, στο σπίτι, στην ντουλάπα, στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο βήμα είναι να κάνεις decluttering. Κοινώς, να απαλλαγείς απ' όλα όσα είναι περιττά. Το decluttering της γκαρνταρόμπας μας είναι μία απαραίτητη διαδικασία, η οποία συνήθως επαναλαμβάνεται ανά σεζόν, οπότε και βγάζουμε στην άκρη τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ τα οποία δεν φοράμε πια για να κάνουμε χώρο για καινούργια κομμάτια. Το μυστικό του σωστού decluttering είναι, ασφαλώς, η λογική να επικρατήσει του συναισθήματος και να αφήσουμε πίσω όποιο ρούχο και αξεσουάρ δεν μας ταιριάζει ή δεν κάνει πια όσο δεμένες κι αν είμαστε μαζί του.

Θες, όμως, να σου πω και ένα ακόμα μυστικό; Έχεις σκεφτεί πόσο πιο ευχάριστη και αναζωογονητική θα ήταν η διαδικασία του "ξεσκαρταρίσματος" της γκαρνταρόμπας σου αν επέλεγες αντί να στηθείς μπροστά από τα ανοιχτά φύλλα της ντουλάπας σου να μεταφέρεις μία ράγα ρούχων στη βεράντα ή το μπαλκόνι σου και να τα ξε-διαλέξεις και τακτοποιήσεις έξω στο φως και τον καθαρό αέρα. Σκέψου του σαν ένα "fashion session", όπου θα έχεις την ευκαιρία όχι απλά να απαλλαγείς από αχρησιμοποίητα και περιττά ρούχα αλλά και να σκεφτείς συνδυασμούς για τα outfits του καλοκαιριού. Μπορείς, επίσης, να καλέσεις τις φίλες σου και να διοργανώσετε ένα decluttering night στο μπαλκόνι ανταλλάσσοντας ρούχα και ιδέες για styling υπό το φως του υπέροχου φωτιστικού γιρλάντα που μόλις στόλισες στο μπαλκόνι σου.

Τι άλλο θα χρειαστεί; Μα φυσικά, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά, τα φυτά και τα φωτιστικά της νέας συλλογής Urban Kipos 2024 από την Paktiker, για να επιβεβαιώσεις σ' όλους πόσο fashionista είσαι σε κάθε πτυχή της ζωής σου!

Καλοκαίρι 2024: Οι τάσεις στη μόδα & η no.1 τάση για τη βεράντα ή τον κήπο σου

Οι τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι του 2024 βάζουν στο επίκεντρο τα διαχρονικά κομμάτια, τη μίνιμαλ αισθητική και τις ουδέτερες και γήινες (natural) αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το μαύρο και το καφέ. Αυτές οι τάσεις σε απαλλάσσουν από το άγχος του να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με επίκαιρα κομμάτια που όμως δεν ξέρεις αν θα θες να φορέσεις την επόμενη σεζόν. Τα all time classics και τα κομψά staples θα έχουν πάντα μία θέση στην ντουλάπα σου και θα σου εξασφαλίζουν στιλ με ελάχιστο κόπο και σίγουρη στιλιστική επιτυχία. Βεβαίως, δεν πρέπει να αγνοήσεις το προσωπικό σου στιλ, που μπορεί να είναι bold, οπότε οφείλεις να αφήσεις χώρο κατά το "ξεσκαρτάρισμα" και για εκείνα τα κομμάτια που σε εκφράζουν καλύτερα την προσωπικότητά σου, για παράδειγμα τα εμπριμέ και τα έντονα χρώματα ή τα statement αξεσουάρ.

Όσο για τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σου, η τάση είναι μία και θα την ανακαλύψεις στα Praktiker: η συλλογή Urban Kipos για το 2024 θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις έναν ονειρεμένο - και καλά οργανωμένο!- χώρο για τη χαλάρωση και τη διασκέδασή σου. Στη νέα συλλογή θα βρεις από έπιπλα και διακοσμητικά εξωτερικού χώρου, γλάστρες και κασπώ, φυτά κάθε είδους, μηχανήματα και εργαλεία κήπου αλλά και ψησταριές και αξεσουάρ για BBQ.

Αν θες να "δέσεις" τη μίνιμαλ αισθητική και τις γήινες αποχρώσεις που επικρατούν στα trends της μόδας με τη διακόσμηση του κήπου ή της βεράντας σου, στη νέα συλλογή Urban Kipos θα βρεις σετ επίπλων από ξύλο ή πλέξη Wicker, ξύλινα φαναράκια και ψάθινα καλάθια, ψάθινα κασπώ, εντυπωσιακές γλάστρες στο χρώμα της τερακότας και μία ποικιλία από φυτά για να τις γεμίσεις. Έτσι, θα αναβαθμίσεις τη βεράντα ή το μπαλκόνι σου με natural αποχρώσεις και θα προσδώσεις φυσικότητα στον χώρο σου που ταιριάζει σε μία φιλοσοφία ζωής, η οποία προτάσσει το "slow living" και το "less is more".

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ