Follow us

Η Μελίνα Νικολαϊδη φόρεσε με τον πιο casual τρόπο την πιο hot τάση της σεζόν

Ο casual stylish τρόπος που επέλεξε η Μελίνα Νικολαϊδη να φορέσει το print που πρωταγωνιστεί στα trends της σεζόν

Μελίνα Νικολαΐδη Instagram

Για τη φετινή σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024, τα patterns τα οποία μας απασχόλησαν και θα μας απασχολήσουν δεν ήταν μόνο τα λουλουδάτα florals, όπως συνηθίζεται συνήθως αυτή τη σεζόν, αλλά και το bold λεοπάρ. Το leopard print μας επανασυστήθηκε φέτος μέσω του mob wife trend, όπου εκεί το είδαμε κυρίως σε γούνες και φορέματα, και όπως όλα δείχνουν έχει έρθει για να μείνει. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024, το leopard pattern προτείνεται τόσο σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα αλλά και παντελόνια, χαρίζοντας μας ένα απόλυτα ενημερωμένο αλλά και stylish bold outfit.

Παρά τον έντονο και statement χαρακτήρα του, ένα fashion item σε λεοπάρ μοτίβο μπορεί με ευκολία να ενταχθεί στο look οποιασδήποτε γυναίκας, όποιο κι αν είναι το στιλ της, minimal ή maximal, αρκεί να δημιουργήσει το κατάλληλο styling combo. Κι ενώ μπορεί τα φορέματα να είναι ένας από τους πιο καλοκαιρινούς τρόπους για να εντάξουμε την leopard τάση στις εμφανίσεις μας με εύκολο και απόλυτα στιλιστικά safe τρόπο, υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές επιλογές που θα μας χαρίσουν ένα stylish outfit. Οι ενημερωμένες fashion lovers το έχουν εντάξει στα σύνολα τους όπως και οι stylish Ελληνίδες celebrities εμπνέοντας μας για το πώς μπορούμε να το φορέσουμε κι εμείς σε κάθε περίσταση.

Μία από τις Ελληνίδες celebrities που μας ενέπνευσαν με την εμφάνιση τους φορώντας ένα κομμάτι σε λεοπάρ μοτίβο είναι η Μελίνα Νικολαϊδη. Συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαϊδη επέλεξε να φορέσει ένα παντελόνι με leopard print το οποίο συνδύασε αρμονικά με μαύρο tank top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με διακριτικά χρυσά κοσμήματα.

Δες την εμφάνισή της

Η Μελίνα Νικολαϊδη φόρεσε με τον πιο casual τρόπο την πιο hot τάση της σεζόν

Leopard fashion items to get the look

Τζιν ίσιο λεοπάρ, Mango

Φούστα από κρεπ βισκόζη, H&M

Ριχτό παντελόνι, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ