Follow us

Ελιάνα Χρυσικοπούλου | Το θηλυκό look με ένα τζιν παντελόνι που μπορείς να δημιουργήσεις με ευκολία

Το θηλυκό και casual look της Ελιάνας Χρυσικοπούλου είναι ιδανικό για αυτή την εποχή

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Σε όλες μας μοιάζει δύσκολο να "γυρίσουμε την πλάτη” στα αγαπημένα denim παντελόνια μας, καθώς όποια κι αν είναι η εποχή που διανύουμε, οι συνδυασμοί που μπορούμε να δημιουργήσουμε με ένα denim παντελόνι είναι πολλοί αλλά και ενδιαφέροντες. Ακριβώς λόγω των πολλών επιλογών για διαφορετικά σύνολα που μας προσφέρει το τζιν παντελόνι μας είναι και μία από τις πρώτες επιλογές μας και για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Ένα τζιν παντελόνι είναι αυτό που μας εξυπηρετεί στις day to night εμφανίσεις μας όπως και σε κάθε περίσταση, casual ή formal. Το τζιν παντελόνι έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο go to παντελόνι για τις πρωινές εμφανίσεις μας στο γραφείο, τις απογευματινές μας βόλτες όπως και τις βραδινές μας εξόδους ακόμη και το καλοκαίρι όπου η θερμοκρασία μας επιτρέπει να διαλέξουμε ανάμεσα σε πολλά και διαφορετικά bottoms.

Κι ενώ μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας τα τζιν παντελόνια της συλλογής μας ως ένα κομμάτι για casual εμφανίσεις, με τον σωστό συνδυασμό μπορούμε με ευκολία να συνδυάσουμε ένα denim παντελόνι και να δημιουργήσουμε ένα κομψό και θηλυκό σύνολο. Η πρόσφατη εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου μας χάρισε το fashion inspo που χρειαζόμαστε.

Συγκεκριμένα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι σε loose γραμμή και σκούρα μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με ένα λευκό T-shirt με κόκκινη στάμπα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε ιδανικά με ένα ζευγάρι pointy γόβες σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

T-shirt σε φαρδιά γραμμή με σχέδιο, H&M

Baggy Τζιν Με Πολύ Χαμηλή Μέση, Calvin Klein

Stiletto γόβες, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ