Follow us

Νάνσυ Ζαμπέτογλου | Ο elegant τρόπος που υιοθέτησε την πιο αμφιλεγόμενη τάση του καλοκαιριού

Το σύνολο της Νάνσυς Ζαμπέτογλου που θα σε πείσει να δοκιμάσεις την απόλυτη τάση του καλοκαιριού

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Το φετινό καλοκαίρι, τα patterns τα οποία θα μας απασχολήσουν όπως έχουμε αντιληφθεί από το TikTok, το Instagram αλλά και από τις επιλογές των trendsetters και των influencers δεν θα είναι μόνο τα florals και τα ανάλαφρα καλοκαιρινά σχέδια αλλά και το λεοπάρ, το οποίο έχουμε περισσότερο συνδεδεμένο στο μυαλό μας με τις εποχές του φθινοπώρου και της άνοιξης. Το leopard print επανασυστήθηκε για να πρωταγωνιστήσει στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις, μέσω του mob wife trend, το επόμενο επικρατέστερο trend ύστερα από το "quiet luxury". Για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024, το leopard pattern προτείνεται σε φορέματα, φούστες, πουκάμισα, παντελόνια αλλά και αξεσουάρ όπως παπούτσια και τσάντες, χαρίζοντας μας ένα ενημερωμένο stylish bold outfit.

Παρά τον έντονο και statement χαρακτήρα του, ένα fashion item σε λεοπάρ μοτίβο μπορεί με ευκολία να ενταχθεί στο look οποιασδήποτε γυναίκας, όποιο κι αν είναι το στιλ της, αρκεί να δημιουργήσει το κατάλληλο styling combo που ταιριάζει στο γούστο της αλλά και την περίσταση. Οι ενημερωμένες fashion lovers το έχουν εντάξει στα σύνολα τους εμπνέοντας μας για το πώς μπορούμε να το φορέσουμε κι εμείς φέτος το καλοκαίρι.

Οι Ελληνίδες celebrities έχουν υιοθετήσει την hot statement τάση των animal prints με τρόπο που ταιριάζει στο στιλ τους. Ανάμεσα τους και η πρόσφατη εμφάνιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με έναν διακριτικό και stylish τρόπο υιοθέτησε την viral τάση επιλέγοντας να την εντάξει με αρμονία στο σύνολο της χρησιμοποιώντας το trend ως πινελιά του look της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα black & white look το οποίο αποτελούταν από πλισέ φούστα σε μαύρο χρώμα και μαύρο top. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ένα blazer σε λευκό χρώμα και mini bucket bag σε leopard print.

Δες την εμφάνισή της


Get the look

Τσάντα χιαστί, Zara

Λεοπάρ τσάντα χιαστί, Stradivarius

Πορτοφόλι χιαστί με τρουκς, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ