Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Φόρεσε το πιο κομψό φόρεμα στην απόχρωση που δεν προτιμάται συχνά το καλοκαίρι

Το φόρεμα της Μπέττυς Μαγγίρα που θέλουμε να αποκτήσουμε

Μπέττυ Μαγγίρα | Φόρεσε το πιο κομψό φόρεμα στην απόχρωση που δεν προτιμάται συχνά το καλοκαίρι Instagram

Είναι κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που γνωρίζουμε πως δεν πρόκειται να μας απογοητεύσουν σε καμία εμφάνιση μας αλλά και το ότι έχουν τη δυνατότητα να μας εξυπηρετούν σε πολλές και διάφορες περιστάσεις όποιο κι αν είναι το στιλ μας. Τα φορέματα της συλλογής μας είναι τα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας εξυπηρετήσουν σε όλες αυτές περιστάσεις προσδίδοντας μας ταυτόχρονα το θηλυκό στιλ που αποζητάμε.

Είναι σημαντικό η συλλογή μας να είναι εξοπλισμένη με τα απαραίτητα basics τα οποία μπορούν να είναι μία timeless προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας επειδή θα μπορούμε να τα φοράμε για αρκετά χρόνια, ακόμη κι αν το στιλ μας ανά τα χρόνια αλλάζει. Τα timeless φορέματα της συλλογής μας, πέρα από την γραμμή τους, μπορεί να τα καθορίσει και το χρώμα στο οποίο τα επιλέγουμε.

Σε επίσημες περιστάσεις αλλά και σε εκείνες που το dress code μας επιτρέπει ένα casual chic look, ένα κλασικό φόρεμα είναι η ασφαλής αλλά και η πιο elegant επιλογή μας. Την ασφάλεια και την κομψότητα όμως που μπορεί να μας προσφέρει ένα all time classic φόρεμα, μπορούμε να τη βρούμε σε πολλές αποχρώσεις όποια εποχή κι αν διανύουμε.

Αναμφίβολα το χρώμα του item είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας για τη διαχρονικότητα του φορέματος μας, καθώς οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι all time classic κομμάτια, όποια εποχή κι αν διανύουμε, με τα οποία αναβαθμίζουμε εύκολα την time capsule wardrobe που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε.

Ένα απόλυτα κλασικό φόρεμα επέλεξε η Μπέττυ Μαγγίρα σε πρόσφατη εμφάνισή της ιδανικό για elegant καλοκαιρινά looks. Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα επέλεξε ένα αμάνικο maxi φόρεμα με γιακά το οποίο είχε ανοιχτόχρωμη καφέ απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με φαρδιά ζώνη σε καφέ χρώμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα επίσης σε καφέ τόνο.

Δες την εμφάνισή της


Το φόρεμα της Μπέττυς Μαγγίρα από την Aiki Diounot

Μπέττυ Μαγγίρα | Φόρεσε το πιο κομψό φόρεμα στην απόχρωση που δεν προτιμάται συχνά το καλοκαίρι
Frye dress, Aiki Diounot

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr