Follow us

Το leopard trend είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού - 10 + 1 items από τη Zara για να ξεχωρίσεις στην παραλία

Τα beachwear items σε λεοπάρ μοτίβο από τη Zara για τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις στην παραλία

Τα beachwear items σε λεοπάρ μοτίβο από τη Zara για τις πιο ενημερωμένες εμφανίσεις στην παραλία Splash News / Ideal Images

Τα καλοκαίρι οι περισσότερες γυναίκες ανοίγοντας την ντουλάπα μας αντιλαμβανόμαστε τη διαφορά στην χρωματική παλέτα των κομματιών της γκαρνταρόμπας μας. Τα σκούρα χρώματα δίνουν τη θέση τους σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, fluo χρώματα και δροσερά και ανάλαφρα prints. Τα μοτίβα που εντάσσονται στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις εμπεριέχουν συνήθως ανοιχτόχρωμους τόνους της χρωματικής παλέτας ενώ θυμίζουν έντονα την θερινή περίοδο που διανύουμε.

Για το φετινό καλοκαίρι, τα patterns τα οποία θα μας απασχολήσουν δεν θα είναι μόνο τα ανάλαφρα prints, όπως συνηθίζεται κάθε καλοκαίρι, αλλά και το bold και αναμφίβολα σκουρόχρωμο, λεοπάρ. Παρά τον bold και statement χαρακτήρα του, ένα κομμάτι σε leopard print μπορεί με ευκολία να ενταχθεί στο look οποιασδήποτε γυναίκας, όποιο κι αν είναι το στιλ της, αρκεί να δημιουργήσει το κατάλληλο styling combo. Οι ενημερωμένες fashion lovers το έχουν εντάξει στα σύνολα τους εμπνέοντας μας για το πώς μπορούμε να το φορέσουμε κι εμείς ενώ είναι ξεκάθαρο πως το εν λόγω animal print δεν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μόνο στις day to day εμφανίσεις μας, αλλά και στα beachwear looks μας.

Μαγιό, παρεό, μαντήλια, καφτάνια, σορτς, παντελόνες και φορέματα είναι κάποιες από τις beachwear επιλογές που μας προσφέρονται από τα up to date fashion brands για να δημιουργήσουμε ενημερωμένες εμφανίσεις και στην παραλία. Στη νέα συλλογή της Zara ανακαλύψαμε τα beachwear items σε leopard print για να ξεχωρίσεις στην παραλία το φετινό καλοκαίρι.

Τα beachwear items που ξεχωρίσαμε

Τριγωνικό μπικίνι, Zara

Slip bikini, Zara

Πουκαμίσα, Zara

Ολόσωμο μαγιό leopard print, Zara

Ριχτό παντελόνι, Zara

Mini σορτς, Zara

Παρεό με λεοπάρ μοτίβο, Zara

Κορμάκι σε leopard print, Zara

Ίσιο πέδιλο με αγκράφες, Zara

Μαντήλι, Zara

Βαμβακερό παρεό, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ