Follow us

Πήγαμε στα attica, τον απόλυτο προορισμό shopping, για να ανακαλύψουμε τα πιο glam καλοκαιρινά looks

Περιηγηθήκαμε στα attica και βρήκαμε τα ιδανικά outfits για τα πιο σημαντικά summer events.

MissBloom TEAM
στασινοπουλου

Όταν στo calendar του κινητού δε βλέπεις πια σχεδόν καθόλου κενά ξέρεις ότι έχει ξεκινήσει για τα καλά η καλοκαιρινή σεζόν. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας της απόλυτης εξωστρέφειας. Είναι ο μήνας που η πόλη βράζει. Όχι από πρόωρους καύσωνες, αλλά από glam και απολύτως καλοκαιρινά events που κάνουν τον χρόνο να κυλά γλυκά, μέχρι να αρχίσουμε να κλείνουμε όλες μας τις υποχρεώσεις και να ανοίγουμε το φερμουάρ της βαλίτσας. Στα calendars της Ελένης Στασινοπούλου και της Ελένης Καραγιάννη, Εκδότριας και Εditor in Chief της Madame Figaro, μία ημερομηνία έχει περισσότερη βαρύτητα από τις άλλες. Η 11η Ιουνίου είναι η πρώτη - από πολλές που θα ακολουθήσουν - του εορτασμού των 30 χρόνων της Madame Figaro.

Το γυναικείο περιοδικό που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 1994 και έκτοτε εξελίσσεται μαζί με τις γυναίκες που το διαβάζουν ξεκινά να γιορτάζει τα 30 χρόνια ζωής του στον ελληνικό Τύπο με ένα ειδυλλιακό δείπνο και καλεσμένους προσωπικότητες που έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες του όλα αυτά τα χρόνια. Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, ένα τέτοιο event θέλει και το αντίστοιχο outfit. Και μπορεί οι δυο τους να μην είχαν σκεφτεί ακόμη ποιο θα είναι αυτό, αλλά ήξεραν πού θα το βρουν. Στον απόλυτο προορισμό shopping, τα attica.

Το shopping στα attica είναι εμπειρία και οι εμπειρίες έχουν μεγαλύτερη αξία όταν τις μοιράζεσαι. Έτσι, ένα πρωί η μία Ελένη έστειλε στην άλλη στο τσατ, "Έτοιμη για shopping;” και παρέα ξεκίνησαν για το πολυκατάστημα attica και το "perfect party look hunting”.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ