Follow us

Chic in the city | Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα total white λινό σύνολο με ιδανικό style combo για την πόλη

Ο chic in the city τρόπος που συνδύασε το σύνολο της

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που καθορίζουν το εάν είναι timeless ένα κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μας και εάν μπορούμε να το φορέσουμε σε πολλές περιστάσεις. Αναμφίβολα το χρώμα του fashion item είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας καθώς οι γήινες και οι ουδέτερες αποχρώσεις είναι all time classic αναβαθμίζοντας έτσι την time capsule wardrobe που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε. Σαφώς τόσο το ύφασμα όσο και το ίδιο το κομμάτι παίζουν μεγάλο ρόλο.

Αρκετό καιρό πριν έρθει η ημέρα για να κατευθυνθούμε προς τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές μας, έχουμε ήδη πάνω κάτω στο μυαλό μας, ποια είναι τα κομμάτια που θα μας προσφέρουν το summer feeling που επιθυμούμε, τόσο στις διακοπές μας όσο και στην καλοκαιρινή καθημερινότητα μας. Αέρινες φούστες και φορέματα, wide leg παντελόνες, stylish jumpsuits και twin sets είναι κάποιες από τις go to επιλογές μας στις εξορμήσεις μας. Συγκεκριμένα τα twin set κομμάτια που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν σε πολλά summer looks μας χαρίζουν την άνεση της ευκολίας στο styling τους, ενώ δίνουν στιλ και ένα προσεγμένο ύφος στις εμφανίσεις μας λόγω του total χαρακτήρα τους.

Ένα κομψό co ord επέλεξε σε πρόσφατη εμφάνισή της η Ελένη Μενεγάκη εμπνέοντας μας για μία chic εμφάνιση στην πόλη αυτή την εποχή. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα λινό twin set το οποίο αποτελούταν από λινό πουκάμισο και λινό παντελόνι, και τα δύο σε λευκό χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με flat σανδάλια σε ταμπά απόχρωση και tote bag σε nude τόνους.

Δες την εμφάνισή της

Chic in the city | Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ένα total white λινό σύνολο με ιδανικό style combo για την πόλη

Πώς φορούν το λευκό χρώμα οι fashionistas αυτή την εποχή



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ