Follow us

Στα "new entries" της Η&Μ ανακαλύψαμε το twin set που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στα beach parties

To twin set που είναι ιδανικό για πάρτυ στην παραλία

Στα "new entries" της Η&Μ ανακαλύψαμε το twin set που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στα beach parties Splash News / Ideal Images

Η εποχή όπου χρειαζόμαστε διαφορετικά σύνολα για πολλές διαφορετικές περιστάσεις έχει επιτέλους φτάσει. Το καλοκαίρι οι περισσότερες από εμάς επενδύουμε σε κομμάτια τα οποία μπορούμε να φορέσουμε στην καθημερινότητα μας, όπως και στις διακοπές, όμως υπάρχουν πολλά events στα οποία θα θέλαμε να φορέσουμε ένα outfit που θα ταιριάζει απόλυτα με το dress code που ορίζει η εποχή αλλά και το περιβάλλον που θα παρευρεθούμε. Συναυλίες, γάμοι, βαφτίσεις, βραδιές στο θέατρο και beach parties είναι μερικά από αυτά στα οποία θα δώσουμε το παρών και φέτος το καλοκαίρι και είναι δεδομένο ότι επιθυμούμε σε κάθε περίσταση να είμαστε οι πιο καλοντυμένες.

Για ένα διασκεδαστικό beach party δίπλα στο κύμα θέλουμε να επιλέξουμε ένα σύνολο το οποίο θα αντικατοπτρίζει τη θετική μας διάθεση αλλά και την ξεγνοιασιά της εποχής και της περίστασης. Ένα outfit σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις αλλά και σε boho αισθητική είναι ιδανικό για ένα beach party ενώ μπορούμε με ευκολία να το συνδυάσουμε με flat παπούτσια και τα αξεσουάρ που ταιριάζουν στην αισθητική και το στιλ μας.

Στη νέα συλλογή της Η&Μ ανακαλύψαμε το twin set που μόλις το είδαμε αντιληφθήκαμε πως είναι ιδανικό για beach party βραδιές. Το outfit αποτελείται από ασύμμετρο πλεκτό top με κρόσσια και midi tube πλέκτη φούστα επίσης με κρόσσια, και τα δύο σε μπεζ απόχρωση, η οποία θα αναδείξει το μαύρισμα σου. Το εν λόγω twin set μπορείς να το συνδυάσεις με σαγιονάρες, σανδάλια ή πέδιλα για μία βραδινή εμφάνιση στην παραλία ενώ για μία περισσότερο formal περίσταση μπορείς να προτιμήσεις να το συνδυάσεις με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Το twin set από την Η&Μ

Στα "new entries" της Η&Μ ανακαλύψαμε το twin set που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στα beach parties
Μπλούζα με κρόσσια, Η&Μ

Φούστα με κρόσσια, Η&Μ
Φούστα με κρόσσια, Η&Μ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ