Follow us

3 λινά jumpsuits από τη Marks & Spencer που θα σου χαρίσουν δροσιά και στιλ

3 λινά jumpsuits από τη Marks & Spencer που θα σου χαρίσουν δροσιά και στιλ Splash News / Ideal Images

Οι ολόσωμες φόρμες μπορούν να συνδυάσουν τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των φορεμάτων με πολύ έντονο το χαρακτηριστικό της άνεσης αλλά και του coolness. Το καλοκαίρι είναι μια από τις ιδανικότερες εποχές για να επιλέξεις μία ολόσωμη φόρμα καθώς η θερμοκρασία σου επιτρέπει να τη συνδυάσεις με τα αξεσουάρ που επιθυμείς προσφέροντας σου ταυτόχρονα στιλ αλλά και μία δροσερή θερμοκρασία.

Κι ενώ το ίδιο το jumpsuit μας διευκολύνει τις ημέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει κατακόρυφα, το ύφασμα από το οποίο είναι κατασκευασμένο είναι εκείνο το οποίο είτε θα μας ζεστάνει ακόμη περισσότερο, είτε θα επιτρέπει στο δέρμα μας να αναπνέει, χαρίζοντας μας περισσότερο ευμενείς συνθήκες εάν επιθυμούμε να βρεθούμε σε χώρους χωρίς κλιματισμό. Το λινό ύφασμα είναι εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη επιλογή εάν θέλουμε να είμαστε ντυμένες κομψά και ταυτόχρονα να διατηρούμε την επιθυμητή θερμοκρασία στο σώμα μας.

Στην καλοκαιρινή συλλογή της Marks & Spencer ανακαλύψαμε τρεις ολόσωμες φόρμες από σύμμεικτο λινό οι οποίες πρόκειται να είναι σύμμαχοι σου στον καύσωνα που διανύουμε. Και τα τρία jumpsuits που ξεχωρίσαμε πρόκειται να είναι ένα δροσερό outfit που θα σου χαρίσει μία stylish εμφάνιση.

Τα jumpsuits από τη Marks & Spencer που σου προτείνουμε

Ολόσωμη φόρμα με μεγάλες τσέπες και ζώνη από σύμμεικτο λινό, Marks & Spencer

Ολόσωμη crop φόρμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λινό, Marks & Spencer

Ολόσωμη φόρμα με μεγάλες τσέπες και ζώνη από σύμμεικτο λινό, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr