Follow us

Καλοκαίρι στην πόλη | Τα πιο κομψά items από την Answear για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη με φινέτσα

H shopping list μίας fashion lover για το καλοκαίρι.

answear @Madame Figaro

Τι μπορεί να σημαίνει το μότο "Ντύσε τη ζωή σου με πολύτιμες στιγμές”; Σημαίνει πως τα ρούχα που προσθέτουμε στη γκαρνταρόμπα μας, αλλά και ο τρόπος που επιλέγουμε να ντυθούμε σε κάθε περίσταση της ζωής μας έχει σημασία. Στιλ δεν είναι απλώς υφάσματα, χρώμα και μοτίβα. Τα looks μας γίνονται μέρος της ζωής και των αναμνήσεων μας, τα ρούχα μετατρέπονται σε κομμάτια που έχουν μία ιστορία να διηγηθούν. Ακριβώς αυτή την τόσο ουσιαστική και σημαντική προσέγγιση της μόδας μάς παρουσιάζει η νέα καμπάνια της Answear.

Ακριβώς αυτή την αντιμετώπιση χρειάζεται να έχεις και όταν δημιουργήσεις τη capsule γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού. Αξίζει δηλαδή να ακολουθήσεις την πρόταση της Answear και να προσθέσεις στη συλλογή σου κομμάτια που θα σε βοηθήσουν αφενός να εξελίξεις το στιλ σου και αφετέρου να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις -και αναμνήσεις- την περίοδο του καλοκαιριού.

Μπορεί η πολυπόθητη περίοδος των διακοπών να είναι εκείνη για την οποία ανυπομονούμε περισσότερο, ωστόσο μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα επιβιβαστείς σε κάποιο πλοίο με προορισμό το νησί των διακοπών σου, πρόκειται να βρίσκεσαι στην πόλη. Τι σημαίνει αυτό; Χρειάζεται να σκεφτείς τους καλύτερους και πιο κομψούς τρόπους για να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία με φινέτσα.

Διαβάστε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr