Follow us

H νέα συλλογή με λινά της Ιntimissimi

H Ιntimissimi παρουσιάζει την The New Pure Linen Collection για το καλοκαίρι.

MissBloom TEAM
H νέα συλλογή με λινά της Ιntimissimi Courtesy of Intimissimi

Coolness, χρώμα και άνεση. Για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, η Ιntimissimi παρουσιάζει τη νέα Pure Linen συλλογή, μια trendy λύση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ένα βιώσιμο, φυσικό και δροσερό ύφασμα, του οποίου τα χαρακτηριστικά ενώνονται στη νέα συλλογή με ανανεωμένες επιλογές σε σχέδια και αποχρώσεις.

H νέα συλλογή με λινά της Ιntimissimi

Ευέλικτα ενδύματα με μια minimal αισθητική και διαχρονικό στιλ. Για να φορεθούν τις ζεστές μέρες, στην πόλη ή την παραλία αλλά και στις βραδινές εξόδους, τα κομμάτια της "Linen Collection" χαρίζουν μια πινελιά κομψότητας σε κάθε σύνολο.

INTIMISSIMI LINEN SUMMER 2024

Η ζεστασιά του ιταλικού καλοκαιριού εμποτίζει την καμπάνια, όπου μια ομάδα μοντέλων με διαφορετικές ηλικίες φοράνε τα στιλ της σειράς, κομψά και ευέλικτα ενδύματα, που συνδυάζονται ιδανικά για να δημιουργήσουν μονόχρωμα ή χρωματιστά total looks, για να φορεθούν σε διαφορετικές ώρες της ημέρας, από μια βόλτα με φίλους, σε βραδινές εξόδους για ποτό.

INTIMISSIMI LINEN SUMMER 2024

Σορτς και βερμούδες, παντελόνια palazzo και πουκάμισα όπως και σακάκια, tank tops και basic μπλούζες με κοντά ή τρία-τέταρτα μανίκια, οι επιλογές της Pure Linen συλλογής είναι διαθέσιμες σε Linen Jersey και Linen Canvas. Οι χρωματικές επιλογές κυμαίνονται από το κλασικό λευκό, μαύρο και μπλε, στο φυσικό beige και τους παστέλ τόνους όπως το dreamy blue, ένα must-have για τα καλοκαιρινά looks.

INTIMISSIMI LINEN SUMMER 2024

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr