Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το φόρεμα που χρειάζεται η κάθε γυναίκα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της

Το διαχρονικό φόρεμα που είναι το hero item του κάθε καλοκαιριού

Η Τόνια Σωτηροπούλου φόρεσε το φόρεμα που χρειάζεται η κάθε γυναίκα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της Instagram

Το καλοκαίρι είναι στο μυαλό των περισσότερων από εμάς ταυτισμένο με εικόνες και χρώματα γαλάζιου και λευκού, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το λευκό χρώμα είναι αδιαμφισβήτητα το χρώμα της θερινής εποχής. Η μαυρισμένη επιδερμίδα, η ανάλαφρη διάθεση όπως και τα καλοκαιρινά σκηνικά στα οποία βρισκόμαστε, μας εμπνέουν για να δημιουργήσουμε τα πιο ξέγνοιαστα σύνολα, τα οποία τυχαίνει τις περισσότερες φορές να είναι λευκού χρώματος.

Αναμφίβολα τα μονοχρωματικά looks είναι αυτά τα οποία θα μας χαρίσουν ένα απόλυτα summer look αλλά και όποιο λευκό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και να επιλέξουμε να συνδυάσουμε στο σύνολο μας, πάντα θα το αναβαθμίσει και θα το ανανεώσει σε ακόμα πιο καλοκαιρινό. Για να μετατρέψουμε ένα outfit λευκού χρώματος σε ακόμη πιο "summerish", τότε αυτό που πρέπει να επιλέξουμε είναι ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Στην πόλη, το νησί αλλά και κάθε είδους καλοκαιρινή εξόρμηση και περίσταση, ένα λευκό φόρεμα είναι αυτό που θα μας εξυπηρετήσει και θα μας χαρίσει ξεγνοιασιά αλλά και απαράμιλλο summer στιλ.

Η Τόνια Σωτηροπούλου σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε να φορέσει το ιδανικό καλοκαιρινό λευκό φόρεμα. Συγκεκριμένα το φόρεμα της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι midi μήκους και ρομαντικού ύφους με λεπτές τιράντες. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με two tone slingbacks.

Δες την εμφάνισή της


Λευκά φορέματα to get the look

Φόρεμα με συνδυασμό δαντέλας, Zara

Φόρεμα τιράντες λεπτομέρεια κρόσσια, Mango

Φόρεμα με τιράντες και δαντέλα, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr