
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα ενώθηκαν χθες με τα ιερά δεσμά του γάμου σε πολύ στενό κύκλο το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουλίου, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους, Βασίλη.
Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με κουμπάρους τη Μαριάννα Λάτση και τον επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε λαμπερή δεξίωση στη βίλα της οικογένειας Νίκα.
Όπως είχε γίνει γνωστό, η Αλεξάνδρα Νίκα είχε επιλέξει τη Celia Kritharioti για να σχεδιάσει το νυφικό της, μιας και αρκετά συχνά φοράει δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας.
Στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, καταφέραμε να δούμε το άκρως εντυπωσιακό νυφικό της. Το νυφικό που επέλεξε η 26χρονη κοπέλα ήταν με στενό μπούστο και από τη μέση και κάτω άνοιγε σε Α γραμμή. Είχε επάνω κεντημένα διαμάντια, τα οποία έδιναν μία έξτρα λάμψη στο νυφικό της, ενώ κατά τη διάρκεια του μυστηρίου είχε επιλέξει να φοράει ένα μακρύ πέπλο στα μαλλιά της, το οποίο επίσης είχε διαμάντια πάνω.
Δες το νυφικό που επέλεξε η Αλεξάνδρα Νίκα:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr