Follow us

Μπήκε ο Αύγουστος | Τα καλύτερα looks για γυναίκες άνω των 50

Πώς μπορείς να ντυθείς κομψά τον μήνα Αύγουστο;

Μπήκε ο Αύγουστος | Τα καλύτερα looks για γυναίκες άνω των 50 Streetstyleshooters/Getty Images for Alexandra Lapp x Seidensticker/Ideal Image

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού έχει μια γλυκόπικρη γεύση. Είναι παραδοσιακά ο μήνας που πάμε διακοπές, αλλά παράλληλα και αυτός που μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε ότι πλησιάζει το τέλος της καλοκαιρινής ανεμελιάς και σύντομα θα έρθει το φθινόπωρο. Στιλιστικά, ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που επιτρέπει να εισχωρήσουν στο ντύσιμο κομμάτια της μεταβατικής εποχής, καθώς προς το τέλος του αρχίζει να πέφτει η θερμοκρασιακά αν και στην Ελλάδα πια αυτό δεν φαίνεται να είναι το επικρατέστερο σενάριο με το καλοκαίρι να παρατείνεται συχνά και τον Σεπτέμβριο. Όπως και να έχει, εμείς θέλουμε να παραμείνουμε κομψές και στη διάρκεια του Αυγούστου και αναζητήσαμε ιδέες από τις γυναίκες άνω των 50 που ασχολούνται με τη μόδα.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

The Summer Edition

Ζωντανά χρώματα, exposed skin και effortless sensuality – το φετινό καλοκαίρι ντύνεται με hot αποχρώσεις, breezy υφές και bold λεπτομέρειες. Let the heat take over!

see more