
Τις διακοπές της στην Πάρο συνεχίζει να απολαμβάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από το αγαπημένο της νησί και όσα κάνει εκεί.
Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στις Λεύκες, ένα χωριό του νησιού και απόλαυσε από κοντά τη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Η παρουσιάστρια του Alpha και του "Happy Day" μοιράστηκε κάποια βίντεο και φωτογραφίες από τη μουσική βραδιά.
Στις φωτογραφίες βλέπουμε και το look που επέλεξε, μιας και φόρεσε ένα μαύρο μίνι φόρεμα με ιδιαίτερα cut-out. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το συνδύασε με τον πιο αλάνθαστο τρόπο που δεν είναι άλλος από μαύρα σανδάλια και ασορτί μικρό τσαντάκι. Ένα total black look δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ και αυτό το γνωρίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με little black dress
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr