Τα catwalks είναι αυτά που πρώτα δίνουν ζωή στις δημιουργίες της μόδας. Από εδώ ξεκινάει η έμπνευση, γεννιούνται οι τάσεις, το στιλ εξελίσσεται, μεταμορφώνεται και ανανεώνεται. Από αυτό το σημείο, ένα φαντασμαγορικό show στην καρδιά του πιο premium εμπορικού κέντρου της Αθήνας, του Golden Hall, ξεκινήσαμε κι εμείς το ταξίδι της αναζήτησης για κομψά looks για τον χειμώνα. Το Stay Golden Fashion Show με τη λάμψη και τη μαγεία που πρόσφερε στους καλεσμένους έδωσε το έναυσμα για την περίοδο που περισσότερο από ποτέ αναζητούμε έμπνευση για τις αγορές μας: τη γιορτινή.
Με τη συμμετοχή κορυφαίων fashion brands που τα καταστήματά τους φιλοξενούνται στο Golden Hall, στο catwalk παρουσιάστηκαν 60 looks – σύνολα που κάλυψαν με το ύφος τους όλες τις πιθανές περιστάσεις του χειμώνα, διαφορετικά στιλ και γούστα, ανδρική και γυναικεία μόδα, πολλαπλές διαθέσεις. Ήταν μία πασαρέλα στην οποία καθεμία και καθένας μπορούσε να βρει τον εαυτό του: από εμφανίσεις για τολμηρές και edgy προσωπικότητες μέχρι θηλυκά, σοφιστικέ outfits για γυναίκες με "αυστηρό" στιλ, βραδινές εμφανίσεις με glam για εκείνες που αγαπούν ό,τι τραβάει το βλέμμα, αλλά και κομψά, sharp tailoring σύνολα για άνδρες που επενδύουν στη λεπτομέρεια, καθώς και athleisure looks για την cool και άνετη "ηρωίδα” – και τον "ήρωα” – της καθημερινότητας..
Το show άνοιξε και έκλεισε η πάντα εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ στην επίδειξη συμμετείχαν και τα διεθνούς φήμης μοντέλα Ροζάνα Γεωργίου και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.
Στο runway του Golden Hall, την επιμέλεια του οποίου είχε ο Μιχάλης Πάντος, συμμετείχαν τα brands: attica, Hugo Boss, Kalogirou, Zara, Aesthet, Alviero Martini 1A Classe, Anatol, Anna Maria Mazaraki, Barbour, Brooks Brothers, Calvin Klein Jeans, Calzedonia, 5226 Celia Kritharioti, Coccinelle And More, Diesel, DKNY, ena athletics, eponymo, Evita Peroni, Eye Q Sykaras, Falconeri, free shop, Gant, GAP, Georg Jensen, Haralas, ID Fine Jewellery, KESSARIS, Kurt Geiger, La Martina, Lacoste, Lalaounis, Liana Vourakis, Li-La-Lo, Marina Rinaldi, Massimo Dutti, Matchbox, Max Mara Weekend, Ma Cherie, Occhio Papavassiliou, Panaidis Eyewear Boutique, Pinko, Scotch & Soda, Stradivarious, The Greek Designers Store, Tommy Hilfiger, Twinset, Vans, Varda, Venetia Vildiridis, Wolford, ZoeK.
Τα looks που θέλουμε να φορέσουμε τώρα :
Για να επιστρέψουμε, όμως, σ' αυτό απ' όπου ξεκινήσαμε, μία πασαρέλα και τα looks που φιλοξενεί είναι η απόλυτη έμπνευση και το Golden Hall έδωσε την ευκαιρία σε fashion editors και style icons να δουν από κοντά τι τους αρέσει. Οι δικές μας προτάσεις για το στιλ του χειμώνα 2025-2026, που μοιραζόμαστε μαζί σας, είναι οι εξής:
1#Το σοφιστικέ γκρι
-H Ηλιάνα Παπαγεωργίου φοράει ένα αμάνικο γκρι πλεκτό φόρεμα με ασημί τρουκς από το κατάστημα Sandro. Το χει συνδυάσει με καφέ καστόρινες γόβες Sam Edelman από την Καλογήρου και ασημί βραχιόλια από το κατάστημα Georg Jensen. Υιοθετήστε το look της αν σας ενδιαφέρουν γιορτινά looks με effortless attitude και υψηλή αισθητική.