Follow us

Ο Virgil Abloh παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για τον Louis Vuitton και ήταν όλοι εκεί

Δες τους διάσημους προσκεκλημένους του Οίκου.

virgil abloh, bella hadid

Πριν από μερικούς μήνες, και συγκεκριμένα τον Μάρτιο που πέρασε, ο Virgil Abloh ανέλαβε τα ηνία της καλλιτεχνικής διεύθυνσης των ανδρικών συλλογών του Louis Vuitton αντικαθιστώντας τον Kim Jones. Αυτή η κίνηση είχε ιδιαίτερη σημασία, μιας και για όσους δεν το ξέρουν, ο σχεδιαστής που κατάγεται από την Αμερική αλλά και από τη Γκάνα, είχε καίρια θέση και στον Off-White που αισθητικά τουλάχιστον, δεν έχει καμία σχέση με τον ιστορικό, γαλλικό Οίκο. Οι ιθύνοντες έδειξαν με αυτή τους την επιλογή πως θέλουν ένα πραγματικό αέρα ανανέωσης για τον Louis Vuitton και ο Abloh έδειξε ήδη πως μπορεί να τον φέρει.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από τότε που παρουσίασε την πρώτη του συλλογή στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και όλοι μιλούν γι' αυτή. Η μουσική που ήταν πρωταγωνιστής πάντα στο έργο του σχεδιαστή -μιας και εκτός από fashion designer είναι και DJ- πρωταγωνιστούσε και σ' αυτό το show. Στην πασαρέλα περπάτησαν πολλοί καλλιτέχνες όπως οι Steve Lacy, Dev Hynes, Kid Cudi και Playboi Carti για να τιμήσουν τον σχεδιαστή. Σημασία βέβαια δεν είχε μόνο η συλλογή, που σε πολλά σημεία θύμιζε rave party, αλλά και το γεγονός ότι πολλοί ήταν αυτοί που βρέθηκαν εκεί για τον εμψυχώσουν σ' αυτό το νέο του ξεκίνημα. Δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά μετά τη ληστεία που έγινε viral, η Kim Kardashian επισκέφθηκε το Παρίσι προκειμένου να δώσει το παρών στο συγκεκριμένο show.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η Rihanna, που μάλιστα κράτησε μία διαφανή monogram τσάντα από αυτές που σχεδίασε ο Virgil Abloh, η Naomi Cambell που εμφανίστηκε με ένα πολύ σέξι σύνολο αλλά και super models όπως η Bella Hadid και η Natalia Vodianova. Πολλοί από αυτούς συνδέονται με προσωπική φιλία με τον σχεδιαστή και πόζαραν μαζί του μετά το τέλος του fashion show.

Οι εντυπώσεις overall ήταν πολύ θετικές. Ακόμα και αν σε κάποιους δεν άρεσε ιδιαίτερα η συλλογή, όλοι οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένα ανδρικό fashion show έγινε το απόλυτο talk of the town, έτσι μάλλον, προς το παρόν τουλάχιστον, ο Louis Vuitton φαίνεται πως πέτυχε το σκοπό του.

SPL5005512_001

SPL5005512_006

Louis Vuitton: After show photocall - Paris Fashion Week - Menswear

Louis Vuitton: After show photocall - Paris Fashion Week - Menswear

Louis Vuitton: After show photocall - Paris Fashion Week - Menswear

SPL5005512_032

SPL5005512_036

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ