Μόδα08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 2019

5 τρόποι να προστατέψεις τις δερμάτινες μπότες σου το χειμώνα

Όλα τα τρικς που πρέπει να γνωρίζεις για να τις διατηρείς σε άψογη κατάσταση

5 τρόποι να προστατέψεις τις δερμάτινες μπότες σου το χειμώνα

Ένα από τα πιο συχνά τρικς που δίνουν οι γυναίκες που ασχολούνται επαγγελματικά με το στυλ και τη μόδα, είναι το να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τα ρούχα σου και να τα διατηρείς σε άριστη κατάσταση για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Φυσικά, αυτού του είδους η φροντίδα πολλαπλασιάζεται όταν πρόκειται για τα παπούτσια και ιδιαίτερα τα χειμωνιάτικα κομμάτια σου, που εκτίθενται σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Μπορεί πράγματι να έκανες μια σημαντική επένδυση και μπορεί τα νέα σου μποτάκια να είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, αλλά μόνο με τη σωστή φροντίδα θα διατηρηθούν σαν καινούρια για πολλές σεζόν.

Προσοχή: δεν αρκεί να ασχοληθείς με αυτά πριν τα αποσύρεις στο βάθος της ντουλάπας σου μέχρι τον ερχόμενο χειμώνα- μπορείς να τα “φρεσκάρεις” αρκετά συχνά, με υλικά που σίγουρα έχεις ήδη στο σπίτι σου.

1. Εκτίμησε τη ζημιά
Πρόκειται για σημάδια ή γρατζουνιές που κινδυνεύουν να καταστρέψουν τις μπότες σου ή το χρώμα τους θέλει απλώς λίγο φρεσκάρισμα; Το κάθε πρόβλημα θέλει τη δική του, ξεχωριστή αντιμετώπιση.

2. Αντιμετώπισέ την άμεσα
Οποιαδήποτε ζημιά αντιμετωπίζεται καλύτερα και ευκολότερα μόλις συμβεί- ή μόλις φτάσεις στο σπίτι. Μην αφήσεις τις μπότες να στεγνώσουν- η αφαίρεση των λεκέδων θα γίνει πολύ δυσκολότερη.

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΔΑ

Best of network