Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Φόρεσε το denim φόρεμα που μπορείς να αγοράσεις τώρα αλλά θα φοράς μέχρι και την άνοιξη

Γιατί αξίζει να προσθέσεις ένα denim φόρεμα στη συλλογή σου;

stam

Όσες τάσεις κι αν εμφανιστούν στον κόσμο της μόδας όσο εντυπωσιακές κι αν είναι, πάντα θα υπάρχουν κάποια basic κομμάτια που θα έχουν μία μόνιμη θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Ένα από αυτά είναι και το denim φόρεμα. Κομψό, ευκολοφόρετο, ιδανικό για day to night εμφανίσεις, το denim φόρεμα δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

6 styling tips που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις το κρύο με στιλ

Ακριβώς αυτό μας υπενθύμισε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικο της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια έγραψε πως "Το τζιν είναι πάντα τάση" γι'αυτό επέλεξε να φορέσει ένα midi denim φόρεμα και το συνδύασε με μαύρη ζώνη για να τονίσει τη μέση της και μαύρες over the knee μπότες από λουστρίνι. Το αποτέλεσμα είναι πολύ θηλυκό και κομψό.

10 faux γούνες που θα σε βοηθήσουν να ντύνεσαι ζεστά ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα

Αυτός φυσικά δεν είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορείς να φορέσεις ένα denim φόρεμα αυτή την εποχή. Μπορείς να το συνδυάσεις με οπάκ καλσόν ή κάποιο καλσόν με σχέδια όπως το πουά καινα δημιουργήσεις layering φορώντας κάποιο ζιβάγκο από μέσα ώστε να νιώθεις ζεστά. Επίσης, ταιριάζει σχεδόν με όλα τα παπούτσια της συλλογής σου. Με sneakers, loafers, combat μποτάκια, μπότες ή ακόμα και ψηλοτάκουνα μποτάκια, οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση είναι άπειροι.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Extra Tip 1

Ένας ακόμα έξυπνος τρόπος για να φορέσεις το denim φόρεμα σου είναι να το μετατρέψεις σε φούστα. Αυτό θα το πετύχεις, εάν φορέσεις επάνω από το φόρεμα σου ένα oversized πουλόβερ ή κάποιο πουκάμισο.

Extra Tip 2

Φυσικά, ένας παραπάνω λόγος για να προσθέσεις ένα denim φόρεμα στη συλλογή σου είναι πως μπορείς να το φορέσεις σχεδόν όλο τον χρόνο με μικρές αλλαγές στο styling. Ειδικά την άνοιξη, θα το ευχαριστηθείς. Ένας από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς είναι με blazer σε παστέλ απόχρωση όπως το baby blue και λευκά sneakers.

Work from home | Τι μπορείς να φορέσεις εάν βαρέθηκες τις φόρμες

Το φόρεμα της Δανάης Μπάρκα ταιριάζει σε κάθε περίσταση και κοστίζει μόνο 15,99 €

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ