Follow us

Chiara Ferragni | 10 εμφανίσεις από την αρχή της καριέρας της που θα ήθελε να ξεχάσει

Με αφορμή τα γενέθλια της Chiara Ferragni, η οποία στις 7 Μαΐου γίνεται 35 θυμόμαστε δέκα looks από την αρχή της καριέρας της που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Πόσες φορές έχεις κοιτάξει παλαιότερες φωτογραφίες και έχεις αναρωτηθεί "Μα πώς το φορούσα αυτό τότε;”. Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως όλες μας έχουμε κάνει μικρά ή μεγάλα στιλιστικά λάθη για τα οποία δεν είμαστε και τόσο υπερήφανες. Άλλωστε, η αναζήτηση του προσωπικού σου στιλ δεν είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία. Χρειάζεται να δοκιμάσεις διαφορετικού τύπου γραμμές και στιλ ρούχων για να καταλήξεις σε εκείνο που σε εκφράζει περισσότερο και σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου.

Διαβάστε Επίσης

Ακόμα και κάποιες γυναίκες που πλέον θεωρούνται style icons και εμπνέουν εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν υποκύψει σε στιλιστικά λάθη ή έχουν εμφανιστεί με looks που θα προτιμούσαν να ξεχάσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Chiara Ferragni. Τον Οκτώβριο του 2009, δημιούργησε το προσωπικό της blog, The Blonde Salad, εμπνέοντας εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, ενώ η τεράστια άνοδος της έχει γίνει case study στο πανεπιστήμιο Harvard. Από τότε μέχρι σήμερα, η Chiara Ferragni έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 23,4 εκαττομύρια followers στο Instragram, έχει συνεργαστεί με luxury οίκους μόδας και ομορφιάς όπως οι Guess, Lancome, Steve Madden, Tod's, Dior, Louis Vuitton, Benetton και Mango. Έχει περπατήσει στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ της Βενετίας, έχει φωτογραφηθεί ως εξώφυλλο για τα κορυφαία περιοδικά μόδας του κόσμου, είναι το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες της Intimissimi, η προσωπική της εταιρεία "Chiara Ferragni Collection” είναι μία από τις πιο επιτυχημένες στη βιομηχανία της μόδας και η ζωή της έχει γίνει ντοκιμαντέρ.

Ακόμα και η Chiara Ferragni όμως, που έχει συνεργαστεί με κορυφαία fashion houses και έχει χαρακτηριστεί ως street style icon, θα ήθελε να ξεχάσει κάποιες εμφανίσεις, κυρίως από την αρχή της καριέρας της.

Ρούχα που δεν κολάκευαν τη σιλουέτα της, συνδυασμοί που δεν είναι και τόσο stylish ή αξεσουάρ που κέντριζαν τα βλέμματα, αλλά για τον λάθος λόγο. Το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει όμως με το στιλ της η Chiara Ferragni είναι αυτό που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες. Υιοθετούσε όλες τις τάσεις της μόδας, χωρίς να ξεχωρίζει ποιες της ταιριάζουν και ποιες όχι ανάλογα με το προσωπικό της στιλ. Ωστόσο, τα χρόνια έχουν περάσει, τα looks της έχει εξελιχθεί σε τεράστιο βαθμό και συνεχίζει να λειτουργεί ως έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως η στιλιστική εξέλιξη έρχεται με την πάροδο του χρόνου και πως δεν χρειάζεται να φοβάσαι πως θα κάνεις λάθη, αφού θα μάθεις από αυτά και θα ξέρεις πλέον τι σου ταιριάζει και τι όχι. Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια της Chiara Ferragni, η οποία στις 7 Μαΐου γίνεται 35 θυμόμαστε δέκα looks από την αρχή της καριέρας της που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει.

Loading...

Τα looks της influencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ