Follow us

Η Εβελίνα Νικόλιζα φόρεσε το κρουαζέ φόρεμα που θα αναδείξει τέλεια τις καμπύλες σου

Μπορείς να το φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις.

Evelina Nikoliza NDP Photo Agency

Η πρώτη φορά που έκανε την εμφάνιση του στον κόσμο της μόδας ήταν τη δεκαετία του '30 και είχε την υπογραφή της Elsa Schiaparelli, ενώ πρωταγωνίστησε στον κόσμο της μόδας και τη δεκαετία του '40 μέσα από τις συλλογές της Claire McCardell. Από τότε μέχρι σήμερα, το wrap ή κρουαζέ φόρεμα είναι ένα από τα πιο κολακευτικά ρούχα που υπάρχουν στη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Το κρουαζέ φόρεμα αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει τις καμπύλες του με έναν άκρως κολακευτικό τρόπο. Αυτός είναι και η βασικότερος λόγος που το αγαπούν γυναίκες με διαφορετικό στιλ, ηλικία και lifestyle. Επίσης είναι ένα φόρεμα που θα το βρεις σε άπειρες εκδοχές για κάθε εποχή του χρόνου, αλλά και για κάθε περίσταση.

Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού, ένα κρουαζέ φόρεμα είναι ιδανικό τόσο για τις βραδινές σου εξόδους όσο και για κάποιο επίσημο κάλεσμα όπως είναι ο γάμος και η βάφτιση. Εάν βρίσκεσαι σε αναζήτηση φορέματος λοιπόν, τότε σίγουρα αξίζει να δεις το look της Εβελίνας Νικόλιζα.

Ρίχνοντας μία ματιά στο Instagram προφίλ της, ξεχωρίσαμε μία πολύ κομψή εμφάνιση της με φόρεμα της ελληνικής εταιρείας Parabita. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα wrap φόρεμα σε μία άκρως καλοκαιρινή απόχρωση, το navy blue, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε ασημί metallic απόχρωση. Το εν λόγω σύνολο είναι ιδανικό για κάποια βραδινή έξοδο ή ακόμα και για ένα κάλεσμα γάμου.

Το συγκεκριμένο wrap φόρεμα όμως θα μπορούσες να το φορέσεις και σε κάποια casual περίσταση. Αρκεί να το συνδυάσεις με flat σανδάλια ή με εσπαντρίγιες.

Το look της Εβελίνας Νικόλιζα

Loading...

Editor's Picks

Φόρεμα κρουαζέ με βολάν Parabita

Maxi φλοράλ κρουαζέ φόρεμα Parabita 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ