Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Πόσο έχει αλλάξει το στιλ της με την επιστροφή της στην τηλεόραση

Ποιες γραμμές και ποιες αποχρώσεις προτιμά πλέον η παρουσιάστρια;

eleni menegaki NDP Photo Agency

Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί από τηλεοπτικούς συντάκτες για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρίσει από την τηλεόραση μετά από μία μακρόχρονη και άκρως επιτυχημένη πορεία. Άλλες τόσες λέξεις γράφτηκαν και για την απόφαση της να επιστρέψει έναν χρόνο αργότερα μέσα από την πρώτη τηλεοπτική της στέγη, το Mega. Έχει περάσει ένας μήνας από την πρεμιέρα της εκπομπής "Ελένη” στο Mega και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση άκρως ανανεωμένη, κυρίως όσον αφορά στο στιλ της.

Κανόνισες date night με τον σύντροφο σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Η Ελένη Μενεγάκη σού έχει την τέλεια ιδέα

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που έχει ανακαλύψει το προσωπικό της στιλ, το οποίο μάλιστα εμπνέει εκατοντάδες γυναίκες. Πλέον, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει κάνει ένα update στο ντύσιμο της, έχει αφήσει πίσω τα στιλιστικά λάθη του παρελθόντος και γνωρίζει τι ακριβώς της ταιριάζει και τι όχι.

Οι νέες στιλιστικές της επιλογές

Το look της πρεμιέρας

Για την πρεμιέρα, η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα σε έντονη κόκκινη απόχρωση, το οποίο συνδύασε με εξίσου κόκκινα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Κομψή και πολύ εντυπωσιακή, επέστρεψε στην τηλεόραση με μία δυναμική στιλιστική επιλογή.

Loading...

Minimal Style

Με την επιστροφή της στο Mega, η παρουσιάστρια έδειξε την αγάπη της για το minimal, ανδρόγυνο στιλ, φορώντας μαύρο formal παντελόνι με λευκό πουκάμισο, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση της με YSL ψηλοτάκουνα πέδιλα που αναβάθμιζαν αμέσως το look.

Loading...

Έντονα και pastel χρώματα

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπά πολύ το χρώμα και αυτό είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του προσωπικού της στιλ. Έντονες αποχρώσεις όπως το κόκκινο και τοπ μοβ, αλλά και pastel τόνοι όπως το baby blue και pink έχουν μία σταθερή θέση στις στιλιστικές της επιλογές ακόμα και μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Power dressing

Δύο από τα ωραιότερα ντυσίματα που έχει δημιουργήσει η παρουσιάστρια τη νέα σεζόν είναι αυτά που αποδεικνύουν πως παρακολουθεί τις τάσεις της μόδας. Το animal print φόρεμα της, αλλά και το μαύρο, δερμάτινο παντελόνι είναι σίγουρα must για την τρέχουσα σεζόν και η Ελένη Μενεγάκη μας δείχνει τον δικό της τρόπο για να τα φορέσουμε.

Loading...
Loading...

Casual

Η παρουσιάστρια δεν έχει διστάσει να εμφανιστεί στην εκπομπή της και με sneakers, αποδεικνύοντας πως αυτό το στιλ παπουτσιών είναι ο ήρωας της street style μόδας.

Loading...

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι ακριβώς όπως όλες οι fashionistas στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ