Follow us

Η Chiara Ferragni φόρεσε το αγαπημένο αξεσουάρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου | Μήπως ήρθε η στιγμή να το αποκτήσεις και εσύ;

Ο πιο εύκολος και fashion forward τρόπος για να αναβαθμίσεις τα σύνολα σου.

Chiara Ferragni Splash/Ideal Images

Κάθε fashionista έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη γκαρνταρόμπα της για τα αξεσουάρ. Τσάντες, παπούτσια, μαντήλια, κοσμήματα είναι τα όπλα της για να αναβαθμίσει και να ανανεώσει ακόμα και την πιο basic εμφάνιση, αλλά και ένας τρόπος για να προσαρμόσει τα ρούχα της σε διαφορετικές περιστάσεις.

Φέτος το φθινόπωρο όμως, υπάρχει ένα αξεσουάρ που φαίνεται πως έχει κεντρίσει λίγο περισσότερο την προσοχή των fashion experts, οι οποίες επιλέγουν να το φορέσουν με διαφορετικούς τρόπους. Ο λόγος για τα καλσόν, που αγκαλιάζουν τα πόδια και τα αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο.

Μία από τις fashionistas που έδειξαν την προτίμηση τους στα καλσόν είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μέσα από μία ανάρτηση της στο Instagram δημιούργησε διαφορετικά looks με τα statement καλσόν της νέας Calzedonia συλλογής.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε καλσόν με logos και σού δείχνει γιατί πρέπει να τα αποκτήσεις

Στη συνέχεια, η Chiara Ferragni φόρεσε το ίδιο καλσόν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Συγκεκριμένα, η influencer με τους 25 εκατομμύρια followers στο Instagram φόρεσε ένα two pieces σύνολο με πλεκτό σορτς και τοπ σε ροζ χρώμα, το οποίο συνδύασε με γκρι blazer και loafers του δικού της brand. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με το "Travel” διαφανές καλσόν. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φρέσκο και αξίζει σίγουρα να το αντιγράψεις.

Το look της Chiara Ferragni

Loading...

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Loading...

Get the Look

Διαφανές Καλσόν 20 Den Tattoo Flock Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 20 Den Fashion Flock Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 20 Den Travel Flock Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ