Follow us

Emily in Paris | 10 girly κομμάτια που θα φορούσαν σίγουρα οι πρωταγωνίστριες της σειράς

Must have κομμάτια για να νιώσεις λίγο περισσότερο... Emily Cooper.

emily in paris Splash News / Ideal Image

Εμπριμέ φορέματα, πανωφόρια σε έντονα χρώματα, μίνι φούστες και designer τσάντες, μπερέδες και χρωματιστά tweed σακάκια. Αυτά σε συνδυασμό με το μαγευτικό τοπίο του Παρισιού ήταν -τουλάχιστον- ένα μέρος από τη συνταγή της επιτυχίας για τη σειρά Emily in Paris. Η πρώτη σεζόν της σειράς έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Οκτώβριου του 2020 και μέσα σε μόλις έναν μήνα, περισσότεροι από 58 εκατομμύρια θεατές είχαν παρακολουθήσει τα επεισόδια της.

Emily in Paris | Αυτό είναι το item που φορά η πρωταγωνίστρια στον δεύτερο κύκλο της σειράς και θα το βρεις στο Zara

Πέρα από την πλοκή και τα πλάνα του Παρισιού, το στιλ των τριών πρωταγωνιστριών ήταν αρκετό για να ενθουσιάσει τις fans του girly στιλ, οι οποίες -όπως και εμείς- ανυπομονούν για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν που έχει προγραμματιστεί στις 22 Δεκεμβρίου. Οι Emily Cooper, Ashley Park και Camille Razat κατάφεραν να αναδειχθούν style icons που μέσα από τα looks τους στην σειρά έκαναν πολλές γυναίκες να φορέσουν ξανά μπερέδες, να προσθέσουν περισσότερο χρώμα στα σύνολα τους και να υποκύψουν σε mix and match συνδυασμούς.

Emily in Paris 2 | Ποιος Έλληνας σχεδιαστής θα ντύσει τις πρωταγωνίστριες της σειράς;

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς, αλλά και το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν μπορούμε να καταλάβουμε πως το ντύσιμο των τριών πρωταγωνιστριών θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον στιλιστικά και πρόκειται να μας εμπνεύσει ακόμα περισσότερο. Λίγο πριν γίνει λοιπόν η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων στο Netflix, συγκεντρώσαμε δέκα άκρως girly κομμάτια που θα φορούσαν σίγουρα οι τρεις πρωταγωνίστριες και αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Editor's Picks

Καρό φόρεμα με ζώνη 'ALE

Φουσκωτό μπουφάν attrattivo

Μπλούζα με φουσκωτό μανίκι H&M

Μίνι φόρεμα Pink Woman

Πουλόβερ βολάν ριγέ Mango

Μακρυμάνικο πουκάμισο oversize με τσέπη Bershka

Κρουαζέ φόρεμα με ζώνη BSB Fashion

Μίνι φούστα με εφέ δέρματος Stradivarius

Μεσάτο σακάκι Zara

Παλτό με κουμπί Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ