Follow us

Πώς θα επιλέξεις σωστά ποιο πανωφόρι θα φορέσεις ανάλογα με τη θερμοκρασία

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεις.

rosie huntington Splash News / Ideal Image

Είναι ο πρωταγωνιστής της χειμερινής μόδας και το item που κλέβει πρώτο της εντυπώσεις σε ένα σύνολο. Ο λόγος για τα πανωφόρια, που είναι ο καλύτερος μας φίλος για τις ημέρες με πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Ωστόσο, ακόμα κι αν έχεις στη συλλογή σου όλα τα απαραίτητα πανωφόρια, πάντα θα αναρωτιέσαι ποιο είναι το ιδανικό για την εκάστοτε θερμοκρασία. Κάποιες ημέρες θα φορέσεις ένα πολύ ζεστό πανωφόρι που θα σε κάνει να ιδρώσεις και κάποιες άλλες ένα πιο λεπτό που θα σε κάνει να κρυώσεις. Για να σε βοηθήσουμε να αντιμετωπίσεις αυτό το στιλιστικό ζήτημα, συγκεντρώσαμε τρεις διαφορετικές θερμοκρασίες και τα πανωφόρια που είναι ιδανικά για την εκάστοτε περίσταση.

Διαφορετική θερμοκρασία – Διαφορετικά πανωφόρια

Στους 15°C

Από τη στιγμή που η πρόγνωση του καιρού δείξει πως η θερμοκρασία έχει φτάσει περίπου τους 15°C, σημαίνει πως έχουμε καλωσορίσει τον χειμώνα. Ωστόσο, η εν λόγω θερμοκρασία δεν σημαίνει πως θα πρέπει να φορέσεις τα πιο ζεστά πανωφόρια της συλλογής σου. Ένα λεπτό μπουφάν ή μία καμπαρντίνα είναι σίγουρα must, ώστε να νιώθεις άνετα μέσα στην ημέρα.

Loading...
Loading...

Στους 10°C

Αμέσως μόλις δεις τη θερμοκρασία να πέφτει στους 10°C σημαίνει πως χρειάζεται να φρεσκάρεις τα παλτό και τα cozy μπουφάν σου, αφού είναι ιδανικά για αυτή την περίοδο. Ειδικά φέτος που οι outerwear τάσεις σού προτείνουν να κάνεις upgrade στο στιλ σου με παλτό και puffer jackets σε έντονα χρώματα αλλά και μοτίβα όπως το καρό, ο χειμώνας θα αναδειχθεί ως η αγαπημένη σου εποχή.

Loading...
Loading...

Στους 0°C

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις την πολύ χαμηλή θερμοκρασία με στιλ από μία faux γούνα είτε σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο ή το καφέ είτε στο αγαπημένο σου έντονο χρώμα. Μόλις ο υδράργυρος πέσει στους μηδέν, αυτομάτως έχει έρθει η στιγμή για να φορέσεις τη faux γούνα σου. Ευτυχώς για όλες μας, τα fashion brands έχουν προνοήσει ώστε να δημιουργήσουν γούνες σε διαφορετικά μήκη και χρώματα, ώστε να επιλέξεις σχέδια που ταιριάζουν τόσο με τα casual όσο και με τα formal looks σου. Εναλλακτικά, εξίσου καλή επιλογή για τις πολύ κρύες ημέρες είναι τα παλτό και τα πολύ ζεστά μπουφάν με επένδυση. Εάν έχεις κάποιο από αυτά στη συλλογή σου είναι η στιγμή για να το φορέσεις. Εναλλακτικά, ήρθε η στιγμή για shopping.

Loading...
Loading...
Loading...

Extra Tip

Ένας άλλος τρόπος για να αντιμετωπίσεις το πολύ κρύο χωρίς να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο στιλ σου είναι να ακολουθήσεις το αγαπημένο styling hack των fashion experts. Δηλαδή, το layering. Παλτό επάνω από σακάκια, γούνα επάνω από τζάκετ, ζακέτες μέσα από μπουφάν. Οι συνδυασμοί είναι άπειροι και ο στόχος είναι ένας. Να ντυθείς όσο πιο ζεστά μπορείς και να νιώθεις πολύ κομψή.

Loading...

Casual Dressing | 5 συμβουλές που θα μεταμορφώσουν το καθημερινό στιλ σου

Θέλεις να φορέσεις την πλεκτή ζακέτα σου όπως όλες οι fashionistas; | Αυτός είναι ο τρόπος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ