Follow us

Αυτή είναι η τσάντα που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας

Χωράει τα πάντα και είναι ιδανική για τα everyday σύνολα σου.

street style Pixel Formula

Η τσάντα είναι το αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται καμία γυναίκα στην καθημερινότητα της. Είναι το item που ολοκληρώνει κάθε μας εμφάνιση, το οποίο μας βοηθά να έχουμε συνεχώς μαζί μας απαραίτητα αντικείμενα όπως το κινητό, το πορτοφόλι, τα κλειδιά, την ατζέντα μας. Ωστόσο, υπάρχει μία συγκεκριμένη τσάντα που έχει πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά και το στιλ μας. Πρόκειται για την τσάντα που επιλέγουμε για την καθημερινότητα μας, η οποία μάλιστα χρειάζεται να συγκεντρώνει κάποια χαρακτηριστικά. Να χωρά όλα όσα χρειαζόμαστε, να ταιριάζει με τα περισσότερα looks μας ώστε να μη χρειάζεται να την αλλάζουμε συνεχώς, αλλά και να μη προκαλεί πόνο στο σώμα μας από το βάρος.

Αυτό το πουλόβερ από το Oysho θα γίνει ο καλύτερος φίλος σου τον χειμώνα

Το σακίδιο πλάτης είναι το στιλ τσάντας που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ωστόσο υπάρχει ένα στοιχείο που την καθιστά ακόμα πιο χρήσιμη και πρακτική για τα every day σύνολα σου. Το γεγονός πως μπορείς να τη φορέσεις στην πλάτη, μοιράζοντας έτσι το βάρος της, μειώνει αυτό το άβολο αίσθημα που νιώθεις όταν η handbag ή η tote τσάντα σου είναι πολύ βαριά.

Do it like a Fashionista | Αυτός είναι ο πιο μοντέρνος τρόπος για να φορέσεις το ζιβάγκο σου

Όσον αφορά στο χρώμα, ένα σακίδιο πλάτης σε κλασικό μαύρο χρώμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, εάν θέλεις η τσάντα σου να ταιριάζει με τα πάντα και να μη κάνεις συνεχώς αλλαγές. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, ανακαλύψαμε ένα σακίδιο πλάτης που σίγουρα αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Πρόκειται για ένα μαύρο σακίδιο πλάτης, δημιουργία του brand, DKNY, το οποίο είναι καπιτονέ. Οι τσάντες με καπιτονέ σχέδιο είναι η top τάση της μόδας για την τρέχουσα σεζόν και σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε ένα σχέδιο.

Το must have σακίδιο πλάτης

Αυτή είναι η τσάντα που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα κάθε σύγχρονης γυναίκας
Καπιτονέ σακίδιο πλάτης DKNY Haralas

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ