Follow us

Είσαι καλεσμένη σε χειμερινό γάμο; | Οι Ελληνίδες celebrities προτείνουν αυτά τα επίσημα σύνολα

Οι παρουσιάστριες σού δίνουν τις πιο κομψές προτάσεις για να είσαι η πιο καλοντυμένη.

καλεσμένη σε γάμο Instagram @betty_maggira, @stam_tsimtsili και @fayskorda

Μετά από τις εορταστικές εκδηλώσεις των προηγούμενων ημερών σειρά έχουν άλλες περιστάσεις με εξίσου επίσημο ντύσιμο. Ο λόγος για τους γάμους, που βρίσκονται στο άμεσο μέλλον και πιο συγκεκριμένα στις επόμενες εβδομάδες. Ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή στο πρόγραμμα σου βρίσκονται σίγουρα δύο προσκλητήρια που σε καλούν στην πιο ρομαντική ημέρα του συγγενικού ή φιλικού ζευγαριού σου με θέμα το #winterwedding. Για αυτό και θα χρειάζεσαι επειγόντως ιδέες για το ντύσιμο σου. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε στις γκαρνταρόμπες των Ελληνίδων celebrities τα looks που θα φορέσεις τόσο ως καλεσμένη στον χειμερινό γάμο αλλά και έπειτα σε εξόδους σου.

Η πιο καλοντυμένη καλεσμένη | 5 looks των Ελληνίδων celebrities που μπορείς να φορέσεις σε έναν χειμερινό γάμο

Ας ξεκινήσουμε με την Μπέττυ Μαγγίρα η οποία προτείνει ένα επιβλητικό look. Η ίδια φόρεσε το παρακάτω μαύρο φόρεμα με στενή γραμμή, λεπτομέρεια από δαντέλα και μία άκρως κολακευτική λαιμόκοψη. Η ίδια ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρες γόβες.

Loading...

Από την άλλη πλευρά, αν δεν είσαι ιδιαίτερα φίλη με τα φορέματα, μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με μία εκκεντρική μπλούζα, γόβες και εκθαμβωτικά κοσμήματα, όπως ακριβώς το παρακάτω look της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Loading...

Βέβαια, μπορεί να είσαι έτοιμη να κάνεις μία statement εμφάνιση και η Τόνια Σωτηροπούλου έχει την κατάλληλη ιδέα. Ένα κόκκινο μάξι φόρεμα, με το σαγηνευτικό off-shoulder κόψιμο και μαύρα πέδιλα, είναι σίγουρο πως θα σου κερδίσουν το τίτλο της πιο καλοντυμένης καλεσμένης του γάμου.

Loading...

Αν η παραπάνω πρόταση είναι κάπως υπερβολική για τα γούστα σου, η Ελένη Μενεγάκη προτείνει να επιμείνεις στο κολακευτικό off-shoulders σχέδιο αλλά σε ένα πιο ρομαντικό look, όπως το παρακάτω σατινέ μίντι φόρεμα με puff sleeves και στενή γραμμή.

Loading...

Εξίσου κομψό είναι και ένα βελουτέ κοστούμι. Δες αυτό που επέλεξε να φορέσει η Φαίη Σκορδά. Συνδύασε το ένα μαύρο bustier top, μυτερές γόβες και μακριά εκκεντρικά σκουλαρίκια και είσαι έτοιμη.

Loading...

Τέλος μπορείς να φορέσεις μία ρομαντική δημιουργία, όπως η παρακάτω που επέλεξε η Demy. Ένα φλοράλ φόρεμα με όγκο θα σε κάνει σίγουρα να ξεχωρίσεις για όλους τους σωστούς λόγους. Για extra στιλιστικούς πόντους και μία vintage πινελιά, που θα προσθέσει πολλούς πόντους πολυτέλειας, μπορείς να προσθέσεις και μακριά γάντια -μία μεγάλη τάση αυτής της χρονιάς.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ