Follow us

5 σύγχρονοι τρόποι για να φορέσεις ένα oversized πουκάμισο με στιλ

a.k.a πώς θα φορέσεις τα πουκάμισα που "δανείζεσαι" από τον φίλο ή τον μπαμπά σου.

street style Splash News / Ideal Image

Ένα από τα στιλιστικά μαθήματα που έχουμε διδαχθεί τα τελευταία χρόνια είναι πως όσον αφορά στο ντύσιμο μας, ο βασικός γνώμονας θα πρέπει να είναι η άνεση. Οι γραμμές ρούχων που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα έχουν ξεκινήσει να χάνονται από τη fashion επικαιρότητα και τη θέση τους έχουν πάρει γραμμές και υφάσματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα ακολουθώντας τις καμπύλες της και μας χαρίζουν μία cozy αίσθηση στη διάρκεια της ημέρας.

Ένα από τα πιο χρήσιμα κομμάτια που συνδυάζουν φινέτσα, πρακτικότητα και άνεση είναι το oversized πουκάμισο. Κάποτε χρειαζόταν να κάνουμε επιδρομή στη ντουλάπα του μπαμπά, του αδερφού ή του συντρόφου μας για να βρούμε ένα oversized πουκάμισο, ωστόσο πλέον αυτή η γραμμή πρωταγωνιστεί στις γυναικείες συλλογές και εμείς μπορούμε να το φορέσουμε με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε Επίσης

#1 Με κοστούμι

Το κοστούμι είναι ο ορισμός του power dressing και φέτος τον χειμώνα έχει την τιμητική του. Συγκεκριμένα, τα three pieces κοστούμια, δηλαδή εκείνα που εκτός από το σακάκι και το παντελόνι έχουν και γινέλο έχουν τραβήξει την προσοχή των fashionistas. Ένα oversized πουκάμισο είναι εκείνο που θα ολοκληρώσει με έναν πολύ σύγχρονο και φρέσκο τρόπο το σύνολο σας.

Loading...

#2 Με πλεκτό γιλέκο

Φέτος τον χειμώνα, το preppy στιλ είναι μία από τις τάσεις που απασχολούν πολύ τον κόσμο της μόδας. Ένα από τα items που έχουν ξεχωρίσει περισσότεροι οι fashion lovers είναι το πλεκτό γιλέκο, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με τα oversized πουκάμισα σου.

Loading...

#3 Layering

Την περίοδο του χειμώνα, η τεχνική του layering είναι εκείνη που επιλέγουν οι περισσότερες fashionistas. Το oversized πουκάμισο διαδραματίζει σημαντικό ρόλο, αφού μπορείς να το φορέσεις μέσα από πουλόβερ και μπλούζες, φορέματα και γιλέκα ώστε να κάνεις ένα χειμερινό σύνολο ακόμα πιο κομψό και cozy.

Loading...
Loading...

#4 Με τζιν παντελόνι

Απλός και σικ, ο συνδυασμός τζιν παντελόνι και πουκάμισο θα είναι πάντα μία από τις πρώτες σκέψεις που κάνουμε όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι που μας κάνει να νιώθουμε κομψές χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Για ένα ακόμα πιο προσεγμένο αποτέλεσμα, αναβάθμισε το σύνολο σου με την επιλογή των παπουτσιών. Ένα ζευγάρι chunky loafers ή knee length μπότες που θα φορέσεις επάνω από το τζιν είναι ιδανικές επιλογές.

Loading...

#5 Με μίνι φούστα

Ένας σύγχρονος και πολύ θηλυκός τρόπος για να φορέσεις το oversized πουκάμισο σου είναι να το συνδυάσεις με μία μίνι φούστα. Λαμβάνοντας υπόψιν τις τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 που οι μίνι φούστες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτός ο συνδυασμός θα σε κάνει να μοιάζεις με fashion insider. Για ένα ακόμα πιο cool αποτέλεσμα, τοποθέτησε μόνο το μπροστινό μέρος του πουκαμίσου μέσα από τη φούστα.

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ