Follow us

Trends Alert | Αυτό είναι το χρώμα που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη

Τα it girls της μόδας έχουν ήδη υιοθετήσει αυτό το color trend.

street style Pixel Formula

Τα τελευταία χρόνια, τα έντονα χρώματα έχουν καταφέρει να κυριαρχήσουν στις τάσεις της μόδας, δίνοντας το σήμα πως αξίζει να υιοθετήσουμε μία πιο χαρούμενη και cool προσέγγιση στο ντύσιμο μας. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, σχεδιαστές και οίκοι μόδας αποφάσισαν να αναδείξουν τα έντονα χρώματα ως τα color trends της σεζόν. Το πράσινο, το μοβ, το πορτοκαλί, το φούξια πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στα σύνολα μας. Ανάμεσα στα color trends όμως συγκαταλέγεται και ένα άλλο χρώμα που συμβολίζει το φως, την αισιοδοξία και τη θετική διάθεση. Ο λόγος για το κίτρινο. Οίκοι μόδας όπως οι Dior, Chanel, Etro, Valentino και Proenza Schouler ανέδειξαν αυτή την απόχρωση μέσα από τις collections τους, δείχνοντας μας κομψούς τρόπους για να το φορέσουμε και εμείς.

Το κίτρινο στις SS22 συλλογές

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Ο λόγος για τα ταγέρ, τα οποία μας φέρνουν στο νου τη δεκαετία του '60. Οίκοι μόδας όπως οι Dior και Chanel πρόσθεσαν στις SS22 συλλογές τους τα ταγέρ και μάλιστα σε έντονους τόνους του κίτρινου, δημιουργώντας έτσι ένα co-ord που ονειρευόμαστε να φορέσουμε την επόμενη σεζόν.

Trends Alert | Αυτό είναι το χρώμα που θα φορέσουμε όλες την άνοιξη
Dior SS22
Chanel
Chanel SS22

Ένας έξυπνος τρόπος για να υιοθετήσεις το color trend της σεζόν είναι ένα πανωφόρι σε κίτρινο χρώμα.

Dior
Dior SS22

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τα φορέματα έχουν την τιμητική τους στις συλλογές των οίκων για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Αέρινα και σε Α γραμμή, με κρόσσια ή σε minimal γραμμές, οι επιλογές που μπορείς ενα κάνεις ποικίλουν ώστε να ανακαλύψεις εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σου.

Valentino
Valentino SS22
Valentino
Valentino SS22
Etro
Etro SS22
Dior
Dior SS22
Dior
Dior SS22
Proenza Schouler
Proenza Schouler SS22

Ένας εξίσου έξυπνος τρόπος για να προσθέσεις αυτό το λαμπερό χρώμα στο στιλ σου είναι και όχι μόνο. Σε περίπτωση που θέλεις να πειραματιστείς περισσότερο με το στιλ σου, το κίτρινο είναι ιδανικό χρώμα για color blocking συνδυασμούς. Ταιριάζει τέλεια με καφέ, κόκκινο και πράσινο.

Valentino
Valentino SS22

Για τις πιο απαιτητικές fashionistas, αλλά και εκείνες που διστάζουν να προσθέσουν στα σύνολα τους ένα έντονο χρώμα όπως το κίτρινο, τα αξεσουάρ είναι ένας safe τρόπος για να καταλάβεις εάν σου ταιριάζει η εν λόγω απόχρωση. Όπως προτείνει ο οίκος Valentino, μία τσάντα σε κίτρινο χρώμα θα φέρει τη φρεσκάδα στα σύνολα σου.

Valentino
Valentino SS22

Πώς το φορούν οι fashion influencers

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ