Follow us

Ανακαλύψαμε το plus size φόρεμα από το H&M που κολακεύει τέλεια τις καμπύλες

Το little black dress που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου

street style Splash News / Ideal Image

Η αναζήτηση του τέλειου μαύρου φορέματος δεν σταματά ποτέ για εμάς τις γυναίκες. Άλλωστε είναι το μαύρο φόρεμα είναι εκείνο που προσαρμόζεται άνεσα σε διάφορες περιστάσεις, αλλάζοντας απλώς το styling, μας κάνει να νιώθουμε κομψές και άνετες, ενώ είναι ιδανικό για κάθε σωματότυπο.

Διαβάστε Επίσης

Βασικός γνώμονας για να προσθέσουμε ένα φόρεμα στη συλλογή μας είναι να αναδεικνύει τη σιλουέτα μας με τον πιο κολακευτικό τρόπο. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών με καμπύλες και αναζητάς ένα νέο μαύρο φόρεμα, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Ανακαλύψαμε ένα μαύρο φόρεμα από την plus size συλλογή του H&M που είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Πρόκειται για ένα μίντι ντραπέ μαύρο φόρεμα με V ντεκολτέ και ψηλό σκίσιμο στα πλάγια, το οποίο έχει ζώνη, την οποία μπορείς να αφαιρέσεις εφόσον το επιθυμείς. Ο λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι αρχικά το μήκος του, αλλά και το V στο μπούστο που δημιουργεί ένα άκρως κολακευτικό αποτέλεσμα. Επίσης, η ζώνη που έχει θα τονίσει τη μέση σου, αλλά και τις καμπύλες σου με τον πιο κομψό και θηλυκό τρόπο.

Εξίσου σημαντικό είναι πως το εν λόγω φόρεμα μπορείς να το φορέσεις σε διάφορες περιστάσεις. Για ένα κομψό office look, συνδύασε το με loafers και παλτό, για μία βραδινή έξοδο με ένα ζευγάρι μπότες και λαμπερά κοσμήματα, ενώ για ένα casual chic αποτέλεσμα μπορείς να το φορέσεις ακόμα και με sneakers. Πρόκειται λοιπόν για μία πολύ έξυπνη -και κολακευτική- προσθήκη που αξίζει να κάνεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Το πιο κολακευτικό φόρεμα από τα H&M

Φόρεμα με δετή ζώνη H&M
Φόρεμα με δετή ζώνη H&M

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ