Follow us

6 denim κομμάτια που χρειάζεσαι για να υποδεχτείς προετοιμασμένη την άνοιξη

Οι αγορές που αξίζει να κάνεις για την άνοιξη.

street style Pixel Formula

Λίγο πριν την εκπνοή του χειμώνα, όλες οι fashionistas έχουμε ήδη ξεκινήσει να διαβάζουμε τα πάντα για τις τάσεις της μόδας που αφορούν τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022 και να ονειρευόμαστε ποιες από αυτές θα υιοθετήσουμε. Ωστόσο, όσα trends κι αν έρθουν όσο εντυπωσιακά κι αν είναι, υπάρχουν κάποια κομμάτια, τα οποία έχουν σταθερή θέση στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας. Ο λόγος για τα denim κομμάτια, που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε σύνολα για διάφορες περιστάσεις.

Denim φορέματα, παντελόνια, τζάκετ, φούστες, πουκάμισα και ολόσωμες φόρμες πρωταγωνιστούν στο ανοιξιάτικο ντύσιμο και είναι από τις πρώτες αγορές που αξίζει να κάνεις.

Διαβάστε Επίσης

Φέτος μάλιστα, που η δεκαετία του '90 πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα της μόδας, υπάρχει ένα στιλιστικό combo που αξίζει να δοκιμάσεις. Ο λόγος για τα double denim σύνολα, δηλαδή τα looks που αποτελούνται από δύο ή και περισσότερα denim κομμάτια. Style icons όπως οι Sienna Miller, Kate Moss, Rihanna, Naomi Campbell, Gwyneth Paltrow και Bella Hadid έχουν δείξει την προτίμηση τους στα double denim σύνολα, προσφέροντας μας έμπνευση και για το δικό μας στιλ.

Εάν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο πιο φρέσκος και σύγχρονος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα total denim σύνολο, η απάντηση είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες. Ξέχασε τα στιλιστικά κλισέ που θέλουν να συνδυάζετε τζιν που είναι στις ίδιες αποχρώσεις και δημιούργησε τους δικούς σου συνδυασμούς.

Editor's Picks

Ολόσωμη φόρμα 'Yvonne' Object Aboutyou.gr

Τζιν μπουφάν oversize Stradivarius

Μίνι ντένιμ φόρεμα BSB

Φούστα ντένιμ κουμπιά Mango

Τζιν πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια Lynne

Loose ντένιμ παντελόνι Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ