Follow us

Stirrup Leggings | Τα πιο ιδιαίτερα κολάν που φορούν όλες οι fashion influencers

Αυτό το σχέδιο, θα σε κάνει να ξεχάσεις τα κλασικά κολάν.

street style Pixel Formula

Ρίχνοντας μία ματιά στις τάσεις της μόδας που μας απασχόλησαν τους τελευταίους μήνες, παρατηρούμε πως η επιστροφή των κολάν είναι γεγονός και μάλιστα πως οι fashionistas έχουν καλωσορίσει με χαρά το εν λόγω comeback. Ανατρέχοντας στο παρελθόν, τα κολάν ήταν μέρος της στολής που φορούσαν όσοι ασχολούνταν με την ιππασία, ενώ τη δεκαετία του '80, οι γυναίκες με χρωματιστά κολάν γέμισαν τις αίθουσες των γυμναστηρίων. Σήμερα, τα κολάν είναι ένα από τα staples της γκαρνταρόμπας μας, αφού συνδυάζουν άνεση και πρακτικότητα. Μάλιστα, μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπος είτε το πρωί είτε σε κάποια βραδινή έξοδο.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, εκτός από τα κλασικά σχέδια που έχουμε στο νου μας, την τελευταία περίοδο έχει επανέρθει στην επικαιρότητα ένα στιλ κολάν που έχει κερδίσει την προσοχή των fashion influencers. Ο λόγος για τα stirrup leggings, δηλαδή τα κολάν που στο τελείωμα τους έχουν μία λωρίδα, η οποία περνά κάτω από τα παπούτσια μας. Style icons όπως η Victoria Beckham, η Loulou de Saison, η Gilda Ambrosio και η Blanca Miró, αλλά και σχεδιαστές όπως ο Alessandro Michele, ο Jacquemus, ο Demna Gvasalia και το ιταλικό brand The Attico κατάφεραν να φέρουν στο προσκήνιο αυτό το στιλ κολάν, δείχνοντας μας τρόπους για να τα φορέσουμε στην καθημερινότητα μας. Πρόσφατα μάλιστα και μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Rihanna εμφανίστηκε με ένα stirrup κολάν, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία τους στον κόσμο της μόδας.

Loading...

Πώς φορούν τα stirrup leggings οι fashionistas;

Τα it girls της μόδας έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν all day σύνολα με πρωταγωνιστές αυτά τα κολάν. Για ένα πρωινό look ακόμα και στο γραφείο μπορείς να τα συνδυάσεις με flat μπαλαρίνες ή ακόμα και με loafers. Ωστόσο, ο αγαπημένος τρόπος των influencers είναι να φορούν τα stirrup κολάν με ψηλοτάκουνες γόβες, αφού έτσι το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Style Inspo

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ