Follow us

Η Άννα Πρέλεβιτς στο Missbloom | Τι φορά για να νιώσει αυτοπεποίθηση, το style icon που θαυμάζει και το πιο ακριβό/οικονομικό item της συλλογή της

Η Άννα Πρέλεβιτς μοιράζεται με τις Missbloomers την αγαπημένη της στιλιστική συμβουλή.

annaprelevic

Είναι από τις γυναίκες που ξεχωρίζουν με τη θετική αύρα και το χαμόγελο τους, ενώ το ντύσιμο της είναι πηγή έμπνευσης για τις χιλιάδες followers της στο Instagram -και όχι μόνο-. Φέτος, βρίσκεται στην εκπομπή "Η Τέλεια Απόδραση” και στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου. Ο λόγος για την Άννα Πρέλεβιτς, η οποία μίλησε στο Missbloom για το στιλ της, τα λάθη που αποφεύγει στο ντύσιμο της και τα ρούχα που αγαπά περισσότερο από τη συλλογή της.

Πώς θα χαρακτήριζες το στιλ σου;

Αν ανοίξεις τη ντουλάπα μου, θα καταλάβεις πως λατρεύω το oversized athleisure στιλ, τα ψηλόμεσα τζιν και τα απλά t-shirt. Είμαι μεγάλη φαν των sneakers, οπότε χαίρομαι πολύ που τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας να συνδυάζεις τα sneakers με σχεδόν τα πάντα. Τους καλοκαιρινούς μήνες, το στιλ μου παραμένει casual, άνετο και αθλητικό αλλά δημιουργώ πολλά boho looks, τα οποία λατρεύω.

Loading...
Loading...

Ποιο είναι το πιο οικονομικό και το πιο ακριβό item που έχεις στη γκαρνταρόμπα σου;

Έχω δώσει πολλά χρήματα σε sneakers και τσάντες. Στα ρούχα, δεν μου αρέσει να δίνω πολλά χρήματα εκτός και αν είναι "διαχρονικά" κομμάτια.

Loading...

Εάν χρειαζόταν να φοράς πέντε ρούχα/αξεσουάρ για πάντα ποια θα ήταν αυτά;

Πολύ ωραία ερώτηση. Το κολιέ που μου έχει πάρει ο σύντροφος μου, μία από τις αγαπημένες μου tie-dye φόρμες, τα αγαπημένα μου sneakers, μία από τις στέκες μου (τις αγαπώ πολύ και έχω μεγάλη συλλογή) και μία από τις "καλές τσάντες μου.

Ψηλοτάκουνα παπούτσια ή flats;

Flats εννοείται. Αν και να πω την αλήθεια, όποτε φοράω τακούνια (που είναι σπάνιο γιατί νιώθω πολύ ψηλή), νομίζω πως μου αρέσω πιο πολύ. Απλώς νιώθω πιο άνετα με τα flat.

Loading...

Δένεσαι με τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; ή κάνεις εύκολα εκκαθάριση στη ντουλάπα σου;

Δένομαι πάρα πολύ. Όλα αποκτούν με έναν μαγικό τρόπο συναισθηματική αξία. Λένε πως αν δεν έχεις φορέσει ένα ρούχο για πάνω από τρεις σεζόν πρέπει να το δώσεις. Κάθε φορά που κάνω εκκαθάριση όμως, δυσκολεύομαι. Έχω ρούχα στη ντουλάπα μου που δεν έχουν φορεθεί ποτέ και έχουν ακόμα το καρτελάκι πάνω και ενώ κάθε φορά που το βλέπω λέω "πρέπει να το δώσω αυτό" μετά το βάζω πίσω με την υπόσχεση ότι θα το φορέσω σύντομα.

Τι φοράς όταν θέλεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση;

Νιώθω πάντα αυτοπεποίθηση, αλλά το καλοκαίρι που μαυρίζουμε νιώθω πιο όμορφη. Οπότε εκείνους τους μήνες μου αρέσω πιο πολύ ό,τι και αν φορέσω.

Loading...

Υπάρχει κάποιο στιλιστικό λάθος που έκανες μικρότερη και έχεις διορθώσει;

Δεν θυμάμαι να κάνω ποτέ πολύ μεγάλα στιλιστικά λάθη άλλα έχω δει κάποιες φωτογραφίες μου από παλιά και έχω αναρωτηθεί , "Άννα, τι σκεφτόσουν;". Θυμάμαι με τι χαρά δημιουργούσα τα outfits μου και πόσο τέλεια πίστευα πως ντύθηκα και τώρα που το βλέπω μου φαίνεται όλο λάθος. Βέβαια, για εκείνη την εποχή δεν φαινόταν τόσο χαλιά αφού η μόδα ήταν διαφορετική αλλά και πάλι με πιάνουν τα γέλια.

Ποια είναι τα δικά σου style icons και γιατί;

Μου αρέσει πολύ η Hayley Bieber. Θα ήθελα πολύ να έχω τον στιλίστα της. Ντύνεται ακριβώς όπως θα ήθελα να ντύνομαι στην καθημερινότητα μου. Πολλά sneakers, πολλά oversized ρούχα, πολλούς athleisure, casual και minimal συνδυασμούς. Έχει όμως και τις glam στιγμές της. Όλα τα looks της φαίνονται άνετα και ανεπιτήδευτα κομψά.

Διαβάστε Επίσης

Τι σου αρέσει να φοράς περισσότερο στην εκπομπή "Η Τέλεια Απόδραση”;

Τα πιο girly mini φορέματα. Αισθάνομαι ότι ταιριάζουν πιο πολύ στην προσωπικότητα μου και τη συγκεκριμένη εκπομπή από ένα π.χ πιο "sexy" φόρεμα.

Loading...
Loading...
Loading...

Έχεις δημιουργήσει με την αδερφή σου το brand ομορφιάς και μόδας, ThePRVL. Τι σε εμπνέει για να δημιουργήσεις τα ρούχα της συλλογής και ποια είναι τα αγαπημένα σου μέχρι σήμερα;

Είναι απλό. Σκέφτομαι τι θα ήθελα να φορέσω και τι θα ήθελα να φοράνε άλλες γυναίκες για να νιώθουν όμορφες, στιλάτες και άνετες όπου και αν βρίσκονται. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα κομμάτι, τα αγάπησα όλα σαν να είναι φίλες μου. Επίσης, σε αυτό το σημείο να σας πω πως ετοιμάζουμε μία εντελώς διαφορετική συλλογή με την αδερφή μου και ανυπομονώ να την δείτε.

Loading...

Μοιράσου με τις Missbloomers την αγαπημένη σου στιλιστική συμβουλή.

"Less is more". Η απλότητα είναι συνώνυμο της κομψότητας και ένας από τους βασικότερους κανόνες της κομψότητας είναι η ... "αφαίρεση". Μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις και χωρίς κάτι υπερβολικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ