Follow us

Από το γραφείο στη βραδινή έξοδο | Το μαύρο φόρεμα από το Zara που αξίζει να αποκτήσεις

Το μαύρο φόρεμα που θα σε βοηθήσει να ντύνεσαι πιο εύκολα και γρήγορα.

street style Pixel Formula

Δεν υπάρχουν πολλά για να πούμε για το μαύρο φόρεμα. Είναι ένα από τα ρούχα που έχει διαχρονικά σταθερή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Καμία νέα τάση δεν είναι ικανή να το υποβαθμίσει, ενώ όσα χρόνια κι αν περάσουν θα θεωρείται επίκαιρο και up to date.

Διαβάστε Επίσης

Είναι επίσης ένα από τα ελάχιστα ρούχα που ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτου στιλ, ηλικίας και σωματότυπου, ενώ είναι ιδανικό για κάθε πιθανή περίσταση, όσο casual ή formal κι αν είναι. Μία ακόμα τρανή απόδειξη της κυριαρχίας του μαύρου φορέματος είναι πως κάθε σεζόν έχει θέση σε όλες τις συλλογές των fashion brands.

Εάν χρειαζόταν να ξεχωρίσουμε ωστόσο, μία υποκατηγορία μαύρου φορέματος είναι εκείνο που είναι ιδανικό για day to night σύνολα και μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές περιστάσεις. Το καθημερινό πρόγραμμα που έχουν άλλωστε οι περισσότερες σύγχρονες γυναίκες ξεκινά νωρίς το πρωί και ολοκληρώνεται το βράδυ.

Ακριβώς για αυτές τις ημέρες, ξεχωρίσαμε ένα μαύρο φόρεμα από το Zara, το οποίο μπορείς να φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο με τις φίλες σου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μαύρο blazer dress, το οποίο συνδυάζεται τέλεια τόσο με flat όσο και με ψηλοτάκουνα παπούτσια, προσφέροντας σου έτσι μεγάλη στιλιστική ευελιξία. Για το look του γραφείου, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι chunky loafers ή ακόμα και με μποτάκια με τετράγωνο τακούνι, ώστε να νιώθεις άνετα. Για τη βραδινή έξοδο, αρκεί να αντικαταστήσεις τα παπούτσια με ένα ζευγάρι γόβες ή πέδιλα και να προσθέσεις λίγη λάμψη με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Το must have φόρεμα της σεζόν

Μίνι μαύρο φόρεμα Zara
Μίνι μαύρο φόρεμα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ