Follow us

10 looks που θα φορούσε μία κομψή fashionista στις βόλτες του Σαββατοκύριακου

Τρεις στιλιστικές συμβουλές που θα κάνουν το Σαββατοκύριακο σου ακόμα πιο stylish.

street style Splash News / Ideal Image

Είναι οι δύο ημέρες της εβδομάδας, για τις οποίες ανυπομονούμε περισσότερο. Ο λόγος για το Σαββατοκύριακο, που μας προσφέρει την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να περάσουμε χρόνο με τους αγαπημένους μας, και να γεμίσουμε με ενέργεια για τη νέα εβδομάδα.

Φυσικά, εκτός από τη χαλάρωση στον καναπέ και τα movie nights -και τον ύπνο-, οι έξοδοι και οι βόλτες είναι σίγουρα μέρος του προγράμματος μας για το Σαββατοκύριακο. Ένας καφές το πρωί του Σαββάτου, μία βόλτα στο κέντρο της πόλης, το καθιερωμένο brunch με τις φίλες μας είναι η ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσουμε τα πιο stylish σύνολα και να φορέσουμε όλα τα ρούχα που μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Διαβάστε Επίσης

Οι τακτικές που ακολουθούν οι περισσότερες fashionistas είναι δύο. Είτε δημιουργούν basic σύνολα με τζιν παντελόνι, sneakers, χαλαρά πουλόβερ που σε καμία περίπτωση όμως δεν στερούνται κομψότητας είτε αφήνουν τη στιλιστική τους φαντασία ελεύθερη και δημιουργούν συνδυασμούς που θα ζήλευε κάθε influencer της μόδας. Ωστόσο, εμείς έχουμε να σου προτείνουμε κάποια tips που θα κάνουν το ντύσιμο του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο ξεχωριστό.

-1 Εάν στην καθημερινότητα σου φοράς ρούχα με συγκεκριμένο στιλ π.χ αθλητικά ή formal λόγω του dress code που επιβάλλει το επάγγελμα σου, προσπάθησε να τα αποφύγεις το Σαββατοκύριακο. Προτίμησε να φορέσεις κάτι διαφορετικό, που θα σε κάνει να ξεχάσεις τις υποχρεώσεις και τις to-do λίστες της καθημερινότητας.

-2 Μην καταναλώσεις ιδιαίτερη ενέργεια για τη δημιουργία του συνόλου σου. Αυτή είναι μία διαδικασία που κάνεις συνήθως στην καθημερινότητα σου. Αντιθέτως, το Σαββατοκύριακο είναι η ευκαιρία για να αποφορτιστείς και το ντύσιμό σου είναι μέρος της διαδικασίας. Σου προτείνουμε λοιπόν να ανοίξεις τη ντουλάπα και να φορέσεις ό,τι σε κάνει να νιώθεις όμορφα.

-3 Ακόμα κι αν νιώθεις πως η στιλιστική φαντασία σου έχει στερέψει, μερικά clicks στο Instagram, το Pinterest και το Tik Tok θα σε γεμίσουν με έμπνευση.

Τα looks που θα φορούσε μία fashionista το Σαββατοκύριακο

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ