Follow us

Πώς θα φορέσεις το πράσινο φέτος την άνοιξη; | Η Κρυσταλλία Ρήγα δημιούργησε το τέλειο look

Πώς θα φορέσεις και εσύ το χρώμα που πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη μόδα;

Κρυσταλλία Ρήγα NDP Photo Agency

Από όλες τις τάσεις που παρουσιάστηκαν στις συλλογές των οίκων μόδας για την άνοιξη του 2022, υπάρχει ένα color trend που γνωρίζει τεράστια επιτυχία και έχει πείσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές fashionistas. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα color trend που έκανε την εμφάνιση του το 2021 και όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει και το 2022. Πρόκειται για το πράσινο και τους διάφορους τόνους του, που έχουν έρθει για να μας πείσουν να προσθέσουμε περισσότερο χρώμα και ένταση στα σύνολα μας.

Διαβάστε Επίσης

Για τη σεζόν Άνοιξη - Καλοκαίρι 2022, ο οίκος Dior προτείνει να επενδύσουμε σε mini φορέματα, ταγιέρ και πανωφόρια σε έντονο πράσινο, ο Valentino προτείνει κοστούμια σε πιο σκούρους τόνους, ο οίκος Bottega Veneta δημιούργησε mini φορέματα με πτυχώσεις και κρόσσια, ενώ για τις πιο τολμηρές τα catsuits του οίκου Gucci στην απόχρωση του lime green είναι το απόλυτο must. Τι σίγουρο είναι πως όποιο κι αν είναι το στιλ σας, είναι σίγουρο πως θα βρείτε τρόπο για να υιοθετήσετε το εν λόγω color trend.

Οι ελληνίδες celebrities έχουν επίσης δείξει την προτίμηση τους στο πράσινο. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κρυσταλλία Ρήγα στην παρουσίαση του βιβλίου που υπογράφει ο Τάκης Ζαχαράτος. Η ερμηνεύτρια δημιούργησε μάλιστα ένα look που θα ζήλευε κάθε fashionista. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα κοστούμι σε ανοιχτή πράσινη απόχρωση, που είναι ιδανικό για την άνοιξη. Το συνδύασε με λευκό crop top, λευκά sneakers και εξίσου λευκή belt bag. Το casual chic σύνολό της είναι πολύ σύγχρονο και άκρως ανοιξιάτικο.

Διαβάστε Επίσης

Ωστόσο, ένα κοστούμι όπως αυτό της Κρυσταλλίας Ρήγα μπορεί να φορεθεί με διάφορους τρόπους. Για ένα κομψό office look, μπορείς να το συνδυάσεις με πουκάμισο και loafers, ενώ για μία βραδινή εμφάνιση μπορείς να το φορέσεις με ένα τοπ και τις αγαπημένες σου γόβες. Σε κάθε περίπτωση, τα κοστούμια σε έντονα χρώματα πρωταγωνιστούν στις τάσεις της άνοιξης και σίγουρα αξίζει να προσθέσεις ένα τόσο σύγχρονο co-ord στη συλλογή σου.

Το look της Κρυσταλλίας Ρήγα

Κρυσταλλία Ρήγα
Κρυσταλλία Ρήγα
Κρυσταλλία Ρήγα

Get the Look

Πλεκτό πουλόβερ με ρίγες Stradivarius

Σακάκι φόρεμα Stradivarius

Tailored παντελόνι Zara

Blazer Zara

Midi φόρεμα με κρίκο BSB

Σατέν πουκάμισο BSB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ