Follow us

Η Ραφαέλα Ψαρρού φωτογραφίζεται με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση και μιλά στο Missbloom για το στιλ της

Η Ραφαέλα Ψαρρού αποκαλύπτει εάν την έχει επηρεάσει η δημοσιότητα, ποιο είναι το αγαπημένο της #ootd και εάν δένεται συναισθηματικά με τα ρούχα της.

Ραφαέλα Ψαρρού Courtesy of @elenpav

Πάντα απολαμβάνω να γνωρίζω γυναίκες που αποπνέουν δυναμισμό, είναι πολυπράγμονες, έχουν έντονη την αίσθηση του στιλ και της κομψότητας, και το ακόμα πιο σημαντικό δεν ακολουθούν τις τάσεις για να είναι up to date. Ακριβώς όπως η Ραφαέλα Ψαρρού, την οποία συνάντησα πριν από κάποιες ημέρες και κάναμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σε ένα μπαλκόνι που είχε ως θέα τον πιο πολυσύχναστο δρόμου της Αθήνας, την Ερμού. Φορούσε ένα skinny τζιν παντελόνι (spoiler: είναι το αγαπημένο της item και το επιλέγει συχνά στην καθημερινότητά της), πλεκτή ζακέτα και ψηλοτάκουνα δερμάτινα μποτάκια. Κομψή, προσεγμένη και πολύ cool. Θα το επιβεβαιώσετε και από τη συζήτησή μας.

Η Ραφαέλα Ψαρρού φωτογραφίζεται με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση και μιλά στο Missbloom για το στιλ της

Shirt Dress G-Star: Θα το βρεις στο flashboutique.gr

Avernus logo artwork baseball hat: Θα το βρεις στο hotelshops.gr

Περιέγραψε μου το στιλ σου.

Γενικά, αγαπώ το casual ντύσιμο. Μου αρέσει να φοράω απλά και κομψά κομμάτια, τα οποία όμως αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και τις καμπύλες του σώματος.

Εάν ανοίξει κάποιος τη ντουλάπα σου, ποια είναι τα κομμάτια που θα ξεχωρίσει αμέσως;

Θα δει σίγουρα πολλά τζιν παντελόνια και crop tops. Μου αρέσει να συνδυάζω τα τζιν μου με εντυπωσιακά tops. Έτσι, δίνεις κάτι έξτρα στην εμφάνιση σου χωρίς όμως το αποτέλεσμα να είναι υπερβολικό. Αγαπώ πολύ επίσης, τα παπούτσια, flat και ψηλοτάκουνα. Έχω βέβαια μεγαλύτερη αδυναμία στα τακούνια και κυρίως τα πέδιλα.

Όταν θέλεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να φτιάξεις τη διάθεση σου, τι επιλέγεις να φορέσεις;

Σίγουρα επιλέγω ένα φόρεμα με χαρούμενα χρώματα σε floral διάθεση συνδυασμένο με μποτάκια.

Ακολουθείς τις τάσεις της μόδας;

Τις ακολουθώ και δεν τις ακολουθώ. Δηλαδή, υιοθετώ τις τάσεις που ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική μου. Εάν υπάρχει κάποιο trend, αλλά εμένα δεν μου αρέσει, δεν θα το φορέσω μόνο επειδή είναι στην επικαιρότητα.

Ραφαέλα Ψαρρού

Kate Boyfriend Jeans: Θα το βρεις στο hotelshops.gr

Είσαι επαγγελματίας, σύντροφος, μητέρα. Καταφέρνεις να βρεις χρόνο μέσα στην ημέρα για να φροντίσεις και να περιποιηθείς τον εαυτό σου;

Γενικά, ετοιμάζομαι πολύ γρήγορα. Αποφασίζω τι θα φορέσω και κάνω το make up μου μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Έτσι και αλλιώς, προτιμώ το φυσικό μακιγιάζ, συνεπώς δεν ξοδεύω πολύ χρόνο. Μέσα στην ημέρα μου ωστόσο, πάντα θα βρω λίγο χρόνο για να με φροντίσω. Για παράδειγμα, το πρωί θέλω πάντα να έχω ένα τέταρτο χωρίς στρες, λίγο πριν ξυπνήσουν τα παιδιά, αφού μετά θα ξεκινήσουν οι γρήγοροι ρυθμοί με την προετοιμασία για το σχολείο. Σε αυτό τον χρόνο, θα φροντίσω τα μαλλιά και την εμφάνιση μου.

Εάν χρειαζόταν να φοράς πέντε ρούχα/αξεσουάρ για πάντα ποια θα ήταν αυτά;

Σίγουρα ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι και ένα κλασικό blue τζιν. Μία μίνι φούστα με σκίσιμο για πιο sexy σύνολα, ένα μίνι φόρεμα και το αγαπημένο μου δερμάτινο τζάκετ.

Ραφαέλα Ψαρρού

Deck Ultra High jeans G-Star: Θα το βρεις στο g-room.gr

Mock Neck Top G-Star: Θα το βρεις στο r-shop.gr

Περιέγραψε μου το τέλειο look με βάση ένα τζιν παντελόνι.

Για ένα πρωινό σύνολο, θα συνδύαζα το αγαπημένο μου τζιν με ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια με τακούνι, απλό t-shirt ή ζιβάγκο και δερμάτινο μπουφάν. Για ένα βραδινό look, θα άλλαζα μόνο τα παπούτσια και θα φορούσα ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γόβες.

Υπάρχουν γυναίκες που θαυμάζεις για το στιλ τους;

Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη γυναίκα στο μυαλό μου που να ξεχωρίζω για αυτό τον λόγο. Παρακολουθώ διάφορα προφίλ στο Instagram, παίρνω ιδέες από διάφορα κορίτσια και εφαρμόζω ό,τι μου ταιριάζει.

Υπάρχει κάποια στιλιστική συμβουλή που έχεις πάντα στο νου σου;

Πιστεύω πως αυτό που χρειάζεται για να νιώθει μία γυναίκα όμορφη είναι να αγαπά τον εαυτό της. Έτσι, η αυτοπεποίθηση θα βγαίνει από μέσα της. Εάν αυτά που φοράς σε αντιπροσωπεύουν, το αποτέλεσμα θα είναι ιδανικό.

Ραφαέλα Ψαρρού

Shirt Dress: Θα το βρεις στο flashboutique.gr

Avernus logo artwork baseball hat: Θα το βρεις στο hotelshops.gr

Δένεσαι συναισθηματικά με τα ρούχα σου;

Πάρα πολύ. Κάθε φορά που κάνω εκκαθάριση, ξεχωρίζω κάποια ρούχα, τα οποία δεν τα έχω φορέσει, αλλά τα κρατάω για ένα-δύο χρόνια ακόμα ώστε να είμαι απολύτως σίγουρη πως δεν τα χρειάζομαι. Μετά όμως, θα τα δωρίσω. Μου αρέσει να προσφέρω ρούχα και το κάνω κάθε σεζόν.

Έχεις ρούχα και αξεσουάρ με συναισθηματική αξία; Κάνεις αγορές, έχοντας ως σκέψη πως θα τα φορέσει και η κόρη σου μεγαλώνοντας;

Έχω ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, που μου έχει χαρίσει η μητέρα μου, οπότε μου τη θυμίζουν. Έχω επίσης, κάποια δικά της ρούχα στη συλλογή μου. Μου αρέσουν πολύ οι τσάντες και κάθε φορά που κάνω κάποια αγορά, σκέφτομαι πως θα την κρατήσει και η κόρη μου.

Ραφαέλα Ψαρρού

Deck Ultra High jeans G-Star: Θα το βρεις στο g-room.gr

Mock Neck Top: Θα το βρεις στο r-shop.gr

Έχεις περισσότερους από 50 χιλιάδες followers στο Instagram. Καταναλώνεις χρόνο για τις αναρτήσεις σου; Θεωρείς τον εαυτό σου influencer;

Η αλήθεια είναι πως το instagram είναι η πραγματικότητα. Η ζωή μου. Δεν καταναλώνω ιδιαίτερα χρόνο μέσα στην ημέρα μου. Παρακολουθώ κάποιες άλλες κοπέλες που είναι όντως influencers και κάνουν πολύ μεγάλη προετοιμασία για κάθε ανάρτηση τους. Φωτογράφους, μακιγιάζ, μαλλιά. Αυτό είναι κάτι που δεν αντιπροσωπεύει τον δικό μου λογαριασμό και την προσωπικότητα μου. Η κάθε φωτογραφία που δημοσιεύω συμβολίζει μία στιγμή της ζωής μου. Δεν μου αρέσει ούτε να προγραμματίζω ούτε να έχω στημένα concepts. Είναι η αλήθεια μου και έτσι έχω καταφέρει να έχω μία πραγματική επικοινωνία με τον κόσμο.

Ραφαέλα Ψαρρού

Arc 3D jeans: Θα το βρεις στο hotelshops.gr

Dusty pink t-shirt: Θα το βρεις στο r-shop.gr

Aνδρικό πουκάμισο G-Star: Θα το βρεις στο jeanious.com

Ποιες είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνεις από τις followers σου;

Με ρωτάνε συχνά για το στιλ μου, αλλά και για θέματα ομορφιάς όπως τα νύχια, αφού γνωρίζουν πως είναι η δουλειά μου. Τις τάσεις, τα χρώματα, τα σχέδια. Συχνά, μου στέλνουν επίσης μηνύματα που αφορούν τη διατροφή και τη γυμναστική, αλλά και τα παιδιά.

Πιστεύεις πως σε έχει επηρεάσει η δημοσιότητα;

Δεν με έχει επηρεάσει καθόλου. Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο στιλ μου, σίγουρα όχι. Μου φαίνεται και κάπως αστείο, αφού σκέφτομαι πως πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο καθημερινά. Μπορεί να φοράω τη φόρμα του Γιώργου που μου είναι μεγάλη, μία μπλούζα φούτερ και μποτάκια. Φοράω ό,τι πιστεύω πως μου ταιριάζει και με κάνει να νιώθω όμορφα. Σχετικά με τη σχέση μας, έχουμε δημιουργήσει την οικογένεια μας εδώ και αρκετά χρόνια, θέτοντας σταθερές βάσεις. Πιστεύω πως αυτός είναι ο σημαντικότερος παράγοντας. Να έχεις τα πατήματα σου και να μην αμφιταλαντεύεσαι. Συνεπώς, όχι, δεν πιστεύω πως με έχει επηρεάσει η δημοσιότητα.

Ραφαέλα Ψαρρού

Lynton Shorts G-Star: Θα το βρεις στο r-shop.gr

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, είσαι ένα από τα πρόσωπα για τη νέα συλλογή της G-Star. Πώς νιώθεις για αυτή τη συνεργασία;

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι μία εταιρεία που τη γνωρίζω και επιλέγω συχνά για τις εμφανίσεις μου. Από τη νέα συλλογή για τη φετινή άνοιξη, έχω ξεχωρίσει το λευκό πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί και ως φόρεμα, αφού περιγράφει τέλεια το στιλ μου, αλλά και η ψηλόμεση τζιν παντελόνα.

Credits

Φωτογράφος: Ελένη Παυλίδη @elenpav

Make up artist: Έλενα Σταυροπούλου @stavropoulou.elena

Instagram: @gstarraw_greece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ