Follow us

Η Αφροδίτη Λιάντου φόρεσε τα sneakers που ταιριάζουν τέλεια με φορέματα, φούστες και παντελόνια

Είναι τα αγαπημένα sneakers πολλών διάσημων γυναικών όπως οι Kamala Harris, Kaia Gerber, Katie Holmes και Maisy Williams.

Αφροδίτη Λιάντου NDP Photo Agency

Είναι ένα από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που μετρά πολλές δεκαετίες ζωής, αφού εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1917, όταν ο Marquis Mills Converse δημιούργησε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για τον μπασκετμπολίστα Chuck Taylor. Ο στόχος είναι τα συγκεκριμένα sneakers να μην προκαλούν πόνο στα πόδια του αθλητή, όταν εκείνος αγωνιζόταν. 105 χρόνια μετά, τα All Star sneakers της Converse συνεχίζουν να είναι συνώνυμο του coolness, της άνεσης και της κομψότητας, ενώ έχουν μία σταθερά ανοδική πορεία στον κόσμο της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αφροδίτη Λιάντου μας υπενθύμισε πόσο κομψά και πρακτικά είναι τα συγκεκριμένα sneakers. Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Η Γη της Ελιάς δημιούργησε ένα άκρως ανοιξιάτικο σύνολο, στο οποίο πρωταγωνιστούν τα sneakers της Converse. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός συνδύασε ένα μαύρο ψηλόμεσο denim παντελόνι με μπεζ crop top και μαύρο cropped ζακέτα. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι μαύρα sneakers. Το σύνολο της είναι cool και ιδανικό για την άνοιξη.

Οι βασικότεροι λόγοι για να αποκτήσεις τουλάχιστον ένα ζευγάρι sneakers της Converse είναι δύο. Αφενός, θα τα φοράς για χρόνια, αφού παραμένουν αναλλοίωτα και απλώς συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας. Αφετέρου, ταιριάζουν με τα πάντα. Με φούστες και φορέματα κάθε μήκους, με ψηλόμεσες παντελόνες, ολόσωμες φόρμες και τζιν παντελόνια. Ό,τι κι αν αποφασίσεις να φορέσεις, ένα ζευγάρι sneakers της Converse είναι η ιδανική επιλογή παπουτσιού.

Το casual look της Αφροδίτης Λιάντου

Loading...

Get the Look

Sneakers CONVERSE E-Papoutsia

Sneakers CONVERSE E-Papoutsia

Sneakers CONVERSE E-Papoutsia

Sneakers CONVERSE E-Papoutsia

Sneakers CONVERSE E-Papoutsia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ