Follow us

Η Ελένη Βουλγαράκη φόρεσε το πιο girly παντελόνι από το Zara που κοστίζει λιγότερο από 25 ευρώ

Το παντελόνι από Zara που θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο το αγαπημένο σου τζιν.

eleni voulgaraki NDP Photo Agency

Οι νέες συλλογές των fashion brands έχουν ήδη κυκλοφορήσει για την άνοιξη του 2022 και ως fashionistas που αγαπούν τη μόδα και το προσεγμένο στιλ έχουμε ήδη ξεκινήσει να αναζητούμε τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Ακολουθώντας τις νέες τάσεις που έχουν τοποθετήσει στην κορυφή της επικαιρότητας τα χαρούμενα χρώματα, αυτή τη σεζόν αξίζει να ανανεώσεις το ντύσιμο σου, αντικαθιστώντας κάποια basic κομμάτια με κάποια άλλα πιο ιδιαίτερα και σύγχρονα.

Διαβάστε Επίσης

Αυτή τη στιλιστική συμβουλή φαίνεται πως ακολούθησε και η Ελένη Βουλγαράκη σε μία πρόσφατη εμφάνισή της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία άκρως ανοιξιάτικη εμφάνιση σε pastel αποχρώσεις, συνδυάζοντας μία cropped πλεκτή ζακέτα σε baby blue απόχρωση με ένα ψηλόμεσο εμπριμέ παντελόνι καμπάνα σε πράσινο mint και λιλά. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ψηλοτάκουνα mules σε επίσης mint απόχρωση από τη νέα συλλογή της ελληνικής εταιρείας, Tsakiris Mallas.

Διαβάστε Επίσης

Από την εν λόγω εμφάνιση, ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο το παντελόνι της Ελένης Βουλγαράκη, το οποίο ανήκει στην ανοιξιάτικη συλλογή του Zara για το 2022. Το girly μοτίβο και οι pastel αποχρώσεις του, κάνουν το παντελόνι πολύ κομψό και μοντέρνο, ενώ μπορείς να το φορέσεις με διάφορους τρόπους. Είτε με πουκάμισα και μπλούζες σε basic τόνους όπως το λευκό ή το μπεζ είτε με έντονα χρώματα που θα κάνουν τα looks σου ακόμα πιο εντυπωσιακά.

Το άκρως ανοιξιάτικο look της Ελένης Βουλγαράκη

Ελένη Βουλγαράκη

Get the Look

Εμπριμέ παντελόνι με ελαφριά καμπάνα Zara
Εμπριμέ παντελόνι με ελαφριά καμπάνα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ