Follow us

Ο αλάνθαστος στιλιστικός συνδυασμός που δημιουργούν οι fashionistas όταν δεν ξέρουν τι να φορέσουν

Ένας απλός συνδυασμός που είναι κατάλληλος για day to night εμφανίσεις.

street style Pixel Formula

Ακόμα κι αν έχεις μία ντουλάπα γεμάτη με ρούχα, ακόμα κι αν φροντίσεις να παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας και να ανανεώνεις όσο συχνά χρειάζεται το στιλ σου, πάντα θα υπάρχουν κάποιες ημέρες που νιώθεις πως η στιλιστική έμπνευση σου έχει εξαφανιστεί. Είναι εκείνες οι ημέρες που θέλεις να φύγεις άμεσα από το σπίτι και εσύ μένεις να κοιτάς την ανοιχτή γκαρνταρόμπα μη ξέροντας τι να φορέσεις. Ευτυχώς για όλες μας, ο κόσμος του styling αλλά και οι fashionistas έχουν την απάντηση σε κάθε στιλιστικό ζήτημα.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας συνδυασμός, τον οποίο αγαπούν ιδιαίτερα οι fashion experts, αφού είναι τόσο κομψός και σικ μέσα από την απλότητα του, ενώ είναι ιδανικό για day to night εμφανίσεις. Ο λόγος για τον συνδυασμό blazer με τζιν παντελόνι. Το combo αυτών των δύο basic κομματιών είναι αλάνθαστος, ενώ οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι ατελείωτοι. Διαφορετικοί τόνοι σε denim υφάσματα, διαφορετικές γραμμές σε τζιν παντελόνια, διαφορετικά χρώματα και μοτίβα σε σακάκια. Όλα είναι στη διάθεση σου για να φτιάξεις τα δικά σου #ootd.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, στις νέες συλλογές των brands θα βρεις μεγάλη ποικιλία από blazers σε έντονα χρώματα αλλά και girly μοτίβα όπως το καρό vichy που ταιριάζουν τέλεια με τα τζιν παντελόνια σου. Εάν θέλεις ένα πιο κλασικό και σικ αποτέλεσμα, μπορείς να επιλέξεις ένα σακάκι σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο ή το μπεζ. Όσον αφορά στις μπλούζες και τα πουκάμισα, τα εμπριμέ tops είναι ιδανικά για εσένα που αγαπάς τις statement εμφανίσεις ενώ τα basic tops είναι must για εσένα που προτιμάς το minimal ντύσιμο.

Διαβάστε Επίσης

Ένας από τους λόγους που αυτός ο συνδυασμός έχει τόσο μεγάλη επιτυχία είναι επειδή μπορείς να τον φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Φυσικά είναι ιδανικός για το γραφείο, ειδικά εάν ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου με ένα ζευγάρι loafers, μπαλαρίνες ή μποτάκια, ενώ αλλάζοντας τα σε γόβες, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules, θα έχεις έτοιμο ένα σύνολο ιδανικό για βραδινή έξοδο. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται να κρατήσεις είναι πως είτε θέλεις ένα κομψό office look είτε ένα κομψό και safe σύνολο για τη βραδινή έξοδο σου, ο συνδυασμός blazer με τζιν αξίζει να είναι μία από τις πρώτες επιλογές σου.

Ο αγαπημένος στιλιστικός συνδυασμός των fashionistas

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ