Follow us

Οι πιο cool τρόποι για να φορέσεις το τζιν πουκάμισο φέτος την άνοιξη

Το τζιν πουκάμισο ταιριάζει με τα πάντα και μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

denim Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχουν πολλά για να πούμε για το τζιν πουκάμισο. Όχι, επειδή στερείτε στιλιστικής αξίας, αλλά αντιθέτως, επειδή αυτό το τόσο ιδιαίτερο κομμάτι έχει τεσταριστεί στον χρόνο και έχει κερδίσει μία σταθερή θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το τζιν πουκάμισο είναι άνετο, συνδυάζεται με τα πάντα, ανήκει στα must have κομμάτια της άνοιξης και πρόκειται να κάνει τα #ootd της επόμενης περιόδου μία πιο εύκολη και άκρως διασκεδαστική διαδικασία.

Ωστόσο, μπορεί τα τζιν πουκάμισα όπως και τα περισσότερα κομμάτια που ανήκουν στην capsule γκαρνταρόμπα να καταφέρνουν να μην αλλοιώνονται από τις παροδικές τάσεις της μόδας, οι fashion gurus βρίσκουν πάντα νέους τρόπους για να τα φορέσουν. Κάπως έτσι καταφέρνουν να είναι πάντα επίκαιρα και up to date.

Όσον αφορά στη φετινή άνοιξη, οι influencers της μόδας έχουν ήδη ξεκινήσει να φορούν τα τζιν πουκάμισα, δείχνοντας μας τους πιο έξυπνους τρόπους για να τα προσθέσουμε στο ντύσιμό μας. Ο πιο safe και επιτυχημένος τρόπος είναι να τα συνδυάσεις με άλλα basic κομμάτια όπως το τζιν παντελόνι, δημιουργώντας έτσι ένα double denim σύνολο ή ένα canadian tuxedo όπως το αναφέρουν οι fashion experts. Ένας εξίσου κομψός συνδυασμός είναι να συνδυάσεις το τζιν πουκάμισο με τζιν φούστες και να κάνεις layering με κάποια μπλούζα ή τοπ σε έντονο χρώμα/ μοτίβο που θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο ιδιαίτερο.

Για εσένα που αγαπάς το διαχρονικό στιλ, ο συνδυασμός τζιν πουκάμισο και μαύρη παντελόνι πρόκειται να γίνει η νέα "στολή” σου για τη φετινή άνοιξη, ενώ ένας εξίσου ανοιξιάτικο συνδυασμός είναι το combo "τζιν πουκάμισο με λευκό παντελόνι”. Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που θέλουν τις μίνι φούστες να βρίσκονται στην κορυφή και τις fashionistas να τις έχουν ήδη λατρέψει, σίγουρα αξίζει να τις συνδυάσεις με κάποιο τζιν πουκάμισο, αφού θα δημιουργήσει μία αρμονία στο αποτέλεσμα.

#1 Λευκό παντελόνι

Loading...

#2 Μίνι φούστα

Loading...

#3 Μαύρη παντελόνα

Loading...

#4 Τζιν παντελόνι

Loading...

#5 Τζιν φούστα

Loading...

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ